Český rozhlas Plus odstartoval předvolební vysílání

28.04.2014 20:20

Volby do Evropského parlamentu se budou konat 23. a 24. května 2014 a dveře volebních místností se tak brzy opět otevřou. Český rozhlas Plus připravil pro své posluchače řadu předvolebních rozhovorů, diskusí a analýz.

Český rozhlas Plus odstartoval předvolební vysílání
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Pravidelné 50ti minutové diskuse odstartují na vlnách Českého rozhlasu Plus již tuto sobotu a neděli. Rozhovory s představiteli kandidujících subjektů bude provázet komentátor Radko Kubičko. U kulatého stolu pořadu Názory a argumenty se svými hosty zasedne vždy v 18:10.

Ve všední dny připravuje rozhovory s jednotlivými lídry kandidujících stran komentátor Petr Hartman. Poslechnout si je můžete po skončení pořadu Den podle krátce před 18. hodinou. 

Jak Evropská unie ovlivňuje životy obyvatel ve 28 členských zemích? Od 18. dubna do 23. května připravují reportáže zahraniční zpravodajové Českého rozhlasu. Každý den kromě nedělí a svátků se s nimi v 7:40 můžete vypravit do jedné ze zemí Unie. 

Tématu eurovoleb se věnují také naši komentátoři. Jejich analýzy sledujte v pořadu Názory a argumenty

Český rozhlas Plus vysílá po celý den v digitálních sítích a na internetu, od 16:00 do 24:00 také na středních vlnách na kmitočtech 639, 954 a 1332 kHz. Od 2. ledna 2014 pořady ČRo Plus přebírá v časech 6:00-10:00 a 16.00-20:00 stanice ČRo Regina na pražské frekvenci 92,6 MHz. Jednotlivé pořady si můžete poslechnout po odvysílání také v iRadiu na adrese www.plus.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…