Český rozhlas Plus odvysílá exkluzivní rozhovor s prezidentem Zemanem

30.12.2015 9:39

V pondělí 4. ledna odvysílá stanice Český rozhlas Plus živě dvacetiminutový rozhovor s prezidentem republiky Milošem Zemanem. Bude to první rozhovor hlavy státu pro média v roce 2016; týkat se bude mimo jiné problematiky migrace či otázek z oblasti zahraniční politiky.

Český rozhlas Plus odvysílá exkluzivní rozhovor s prezidentem Zemanem
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Moderátor pořadu Interview Plus Michael Rozsypal se bude ptát prezidenta na to, jak by konkrétně mělo Česko postupovat v řečení migrační krize, jak bude zahraniční politiku koordinovat s vládou, jak docílit skandinávského sociálního modelu, o kterém prezident často mluví, a na další důležité oblasti politiky Hradu,“ uvedl šéfredaktor stanice Plus Alexandr Pícha.

Exkluzivní rozhovor bude vysílán živě v pořadu Interview Plus v 11:33 a reprízovat ho bude stanice v 16:33. Najít ho bude možné také na webu Českého rozhlasu.

„Rozhovor s prezidentem Zemanem budeme vysílat naživo prostřednictvím přenosového vozu z Pražského hradu. Do Interview Plus zveme osobnosti z politiky, byznysu a významných institucí, hostoval u nás i slovenský premiér Robert Fico. Miloše Zemana jsme pozvali poprvé,“ řekl pověřený šéfredaktor Plusu Alexandr Pícha.

ČRo Plus je jedinou stanicí mluveného slova v Česku. V listopadu rozšířil Český rozhlas vysílání Plusu na 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Stanici Plus je možné naladit na většině území Česka v pásmu VKV-FM, v digitální televizi, na webu www.rozhlas.cz a v mobilních aplikacích. Záznamy celého vysílání a podcasty pořadů Plusu jsou na webu www.rozhlas.cz/plus.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…