Český rozhlas Plus se představí v regionech

27.04.2017 13:36

Český rozhlas Plus představuje svou novou komunikační kampaň. Ta je primárně zaměřena na podporu známosti značky ve vybraných regionech ČR.

Český rozhlas Plus se představí v regionech
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Od listopadu 2015 je vysílání stanice Plus dostupné ve vybraných městech České republiky také v síti VKV. Cílem kampaně tak je budování značky a jejích hodnot právě v těchto regionech a nárůst počtu posluchačů stanice.

Emoce hrají klíčovou roli v našich životech, ale i při budování brandu. Z vizuálů, který ke kampani vznikl, mám radost i proto, že se v něm podařilo skloubit klíčová sdělení stanice Český rozhlas Plus a současně vytvořit layout, který zaujme a vyvolá právě emoci,“ uvádí ředitel komunikace
a vnějších vztahů Českého rozhlasu Jiří Hošna.  

V rámci kampaně bude využito claimu „Když chcete vědět proč“, který zcela jasně reflektuje profilaci a obsah stanice ČRo Plus. Současně také vyjadřuje odlišnost Plusu od jiných zpravodajských stanic.

Ke komunikaci kampaně je primárně využito OOH nosičů za podpory internetových médií se zaměřením na zpravodajství, vědu a ekonomiku. To je podpořeno tiskovými médii. Využito bude také nástroje direct marketingu, informace o nabídce Plusu se tak přímo dostanou do domácností v rámci lokalit, na které je cíleno.

Posluchači budou stanici Plus již brzy „vídat“ v Brně, Olomouci, Plzni a Hradci Králové.

Kampaň je naplánována až do konce května. 

Veškeré informace o stanici a jejím programu naleznete na plus.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…