Český rozhlas: Podíl poslechovosti na trhu se významně zvýšil

15.05.2019 21:20

Podle aktuálních výsledků hlavního výzkumu poslechovosti rádií v České republice Radioprojekt za čtvrté čtvrtletí 2018 a první čtvrtletí 2019 se podíl Českého rozhlasu na rozhlasovém trhu ve srovnání s údaji za předchozí období významně zvýšil o 1,1 procentního bodu a aktuálně činí 22,9 %.

Český rozhlas: Podíl poslechovosti na trhu se významně zvýšil
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Český rozhlas Radiožurnál si udržel 2. místo podle denní poslechovosti a podílu na trhu a stanice Český rozhlas Plus se poprvé v historii dostala přes hranici sta tisíc posluchačů denně.

V období čtvrtého čtvrtletí 2018 a prvního čtvrtletí 2019 stoupl počet denních a týdenních posluchačů u dalších celoplošných stanic Českého rozhlasu: ČRo Plus, ČRo Dvojka, ČRo Vltava. Mírně posílilo i publikum regionálních stanic Českého rozhlasu. ČRo Plus posiluje své publikum dlouhodobě. Aktuálně stoupl počet posluchačů stanice mluveného slova na 110 tisíc v průměrném dni a 165 tisíc v průměrném týdnu. „Velice mě těší aktuální výsledky Českého rozhlasu a úspěch všech celoplošných stanic. Je to ocenění práce všech kolegů, kteří se na vysílání podílí, a rád bych jim touto cestou také poděkoval,“ uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…