Český rozhlas: Vítězem 24. ročníku ankety Šarmantní osobnost se stal Jiří Suchý

13.11.2020 11:48

V anketě Českého rozhlasu Šarmantní osobnost 2019 zvítězil divadelník, hudebník, textař a spoluzakladatel Divadla Na zábradlí a Semaforu Jiří Suchý. V internetovém hlasování se na první příčce umístil akrobatický pilot Martin Šonka.

Český rozhlas: Vítězem 24. ročníku ankety Šarmantní osobnost se stal Jiří Suchý
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Smyslem ankety Šarmantní osobnost, která vznikla v královéhradeckém rozhlase v roce 1996, je hledat a oceňovat charismatické osobnosti. V letošním ročníku měli posluchači s ohledem na koronavirovou situaci možnost hlasovat a vybírat z desítky nejšarmantnějších osobností prostřednictvím e-mailů, SMS zpráv a internetu až do konce října letošního roku.

Mezi deseti finalisty 24. ročníku ankety, které v prvním kole zvolili poluchači Českého rozhlasu, se objevila jména osobností jako Marta Kubišová, Jiří Suchý, Jiřina Bohdalová, Petr Kostka, Eva Hrušková, Karel Voříšek, Hana Zagorová, Tereza Kostková, Martin Šonka a Markéta Hrubešová.

Anketa Českého rozhlasu Šarmantní osobnost roku patří k prestižním rozhlasovým akcím už čtyřiadvacet let. Za dobu své existence se stali vítězi například herec Marek Eben, dramatik a scénárista Zdeněk Svěrák, zpěvák Karel Gott nebo profesor Pavel Pafko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…