Český rozhlas a festival United Islands of Prague rozšiřují spolupráci!

02.10.2015 13:10

Příští ročník festivalu United Islands Prague proběhne opět ve spolupráci s Českým rozhlasem. Partnerství ještě rozšíří, a to nejen v rámci festivalu, ale také u koncertů v průběhu celého roku, jako například právě nyní u koncertu Joe Bonamassy, který proběhne 5. října ve Foru Karlín.

Český rozhlas a festival United Islands of Prague rozšiřují spolupráci!
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Během United Islands of Prague 2016 rozezní Český rozhlas dvě scény – Jazz scénu pod taktovkou ČRo Jazz a scénu Radia Wave, kde se opět představí objevy alternativní scény. Spolu s Radiem Junior se budou organizátoři snažit stále zvyšovat úroveň doprovodného programu pro rodiny s dětmi. Další novinka, kterou spolu ČRo a United Islands chystají, se bude týkat Klubové noci, kdy se do hledání talentů zapojí také Radio Wave a přivede část interpretů ze svého pořadu Startér. Aby se o festivalu dozvědělo co nejvíce lidí, přijdou na pomoc také ČRo Vltava a Radiožurnál.

“Snažíme se kapelám a interpretům zajistit co nejlepší prostor jak přímo na scéně, tak i v rámci propagace. Velice nás těší, že se k naší snaze připojuje také Český rozhlas,” vysvětluje David Gaydečka z United Islands.

“Naše účast na letošním ročníku United Islands of Prague byla jednoznačně úspěšná a připravujeme se již na další ročník. Pro Český rozhlas je to příležitost, jak prezentovat své celorozhlasové projekty i projekty jednotlivých stanic,” uvedl vedoucí oddělení marketingu ČRo Jiří Haramul.

Bližší informace o festivalu, koncertech i dalších aktivitách najdete na www.unitedislands.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…