Český rozhlas posiluje svůj marketingový tým

06.09.2014 13:15

Od 15. 9. nastupuje na pozici vedoucího oddělení marketingu Českého rozhlasu Jiří Haramul. Současný vedoucí marketingu Jiří Jeřábek nastupuje na pozici marketingového manažera, ve které bude pokrývat oblast strategických projektů a marketingové analytiky.

Český rozhlas posiluje svůj marketingový tým
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Jiří Haramul (1975) v roce 2007 absolvoval Právnickou fakultu na Západočeské Univerzitě, obor obchodní a autorské právo.

Svojí pracovní kariéru začínal v roce 1993 jako burzovní makléř. Od roku 2007 se věnuje téměř výhradně Marketingu a PR, který řídil např. ve společnostech Newton Media, MediaPro Pictures (skupina NOVA) a TV Pětka. Před nástupem do Českého rozhlasu byl zodpovědný za PR a komunikaci skupiny PRIMA. Mezi jeho koníčky patří zejména jízda na motocyklech, golf, dobré jídlo a pití. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

9:29 Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

Jak efektivně snížit výdaje na energie? LAMA energy je jedním z dodavatelů, který už téměř rok nabíz…