Český rozhlas spustil nový FM vysílač pro stanici ČRo Liberec

08.03.2018 18:16

Český rozhlas spustil dnes ve 14 hodin nový FM vysílač pro město Jablonné v Podještědí a jeho okolí. Ten tak od čtvrtka 8. března zajistí místním obyvatelům poslech stanice Českého rozhlasu Liberec. Vysílač byl spuštěn na kmitočtu 105,4 MHz s výkonem 100 Wattů ERP.

Český rozhlas spustil nový FM vysílač pro stanici ČRo Liberec
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Na základě individuálního oprávnění vydaného Českým telekomunikačním úřadem byl nový vysílač spuštěn 8. března 2018 ve 14 hodin z lokality Jablonné v Podještědí - Liberecká. „Zlepšování pokrytí regionální stanice ČRo Liberec, která samostatně vysílá od 2. listopadu 2016, je jednou z našich priorit. Spuštění tohoto vysílače tak zaplní další bílé místo,“ uvedl ředitel Techniky a správy Českého rozhlasu Karel Zýka. Posluchači v Libereckém kraji budou nyní moci poslouchat svoji regionální stanici ČRo Liberec ze šesti VKV vysílačů:  Česká Lípa 94,3 MHz, Frýdlant 97,4 MHz, Harrachov 107,9 MHz, Liberec 102,3 MHz, Semily 103,4 MHz a Jablonné v Podještědí 105,4 MHz.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…