Český rozhlas vyhlašuje veřejnou soutěž

20.08.2014 19:28

O nejvhodnější nabídku na distribuci rozhlasových programů

Český rozhlas vyhlašuje veřejnou soutěž
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Český rozhlas uveřejněním v obchodním věstníku a na svých stránkách vyhlašuje dne 18. 8. 2014 veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku s názvem „PROVOZ KOMPLEXNÍ SLUŽBY VYSÍLÁNÍ A DISTRIBUCE ROZHLASOVÝCH PROGRAMŮ V SÍTÍCH VKV“.

Předmětem soutěže je uzavření smlouvy, na jejímž základě bude vybraný dodavatel (systémový integrátor) zajišťovat provoz komplexní služby vysílání a distribuce rozhlasových programů v sítích všech VKV vysílačů na celém území ČR. Předpokládaná doba plnění smlouvy je stanovena do 31. 10. 2025, přičemž vlastní rozsah služby se může v čase měnit podle potřeb Českého rozhlasu, vývoje a perspektivy analogového rozhlasového vysílání.

„Hlavním cílem nové smlouvy je aktualizace a sjednocení technických a provozních podmínek vysílačů, zajištění flexibilní pozemní distribuce programů ze studií na vysílače, zvýšení spolehlivosti a zabezpečení distribuce programů a vyšší míra kontroly a monitoringu technické kvality provozu vysílačů,“ uvádí Ing. Michal Koliandr, náměstek generálního ředitele pro správu a provoz. „V neposlední řadě půjde také o zvýšení efektivity distribuce, protože při vynaložení současných nákladů očekáváme větší kvalitu a rozsah služby, a tím pádem i lepší úroveň vysílací služby pro naše posluchače,“ dodává.

Lhůta pro podávání nabídek končí dne 16. 10. 2014.

Bližší informace o této soutěži lze nalézt ve výzvě k podání nabídek uveřejněné v Obchodním věstníku (http://ov.ihned.cz/), u kontaktní osoby Českého rozhlasu nebo u advokátní kanceláře Havel, Holásek & Partners s.r.o., která veřejnou soutěž administruje:

Český rozhlas: Michaela Machálková, tel: 221 553 573
e-mail:michaela.machalkova@rozhlas.cz

Havel, Holásek & Partners s.r.o., advokátní kancelář: JUDr. Petr Kadlec, tel.: 255 000 111
e-mail: cro_vkv@havelholasek.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…