Český rozhlas zve na veřejnou nahrávku magazínu Zdravíčko s trojicí předních jihočeských lékařů

11.10.2016 13:03

To se tak jednou sejdou ortoped, psychiatr a záchranář v Českém rozhlase České Budějovice. Ano, konkrétně ve středu 12. října v 19 hodin ve studiovém sále v ulici U Tří lvů 1 při veřejné nahrávce magazínu Zdravíčko. Hosty moderátorky Evy Kadlčákové budou lékaři Zdeněk Krátký, Jan Tuček a Marek Slabý.

Český rozhlas zve na veřejnou nahrávku magazínu Zdravíčko s trojicí předních jihočeských lékařů
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Zajímá vás, jaké situace lékaři řeší se svými pacienty a co dělají ve volném čase? Ortoped Zdeněk Krátký se věnuje například hudbě a divadlu, psychiatr Jan Tuček relaxuje při práci se dřevem nebo pěstování kaktusů a záchranář Marek Slabý rád maluje, sochaří a leští kapoty automobilovým veteránům.

Povídání se třemi doktory okoření společenský "výběr z hroznů" Nezmarů - uskupení Restaurační kvartet, ve kterém poznáte Nezmary Pavla Zajíce a Jima Drengubáka, na mandolínu si s nimi zahraje Petr Novák, na banjo Vladimír Šamalík a jako host si za klávesy stoupne lékař Zdeněk Krátký.

Přijďte si užít pohodový večer v dobré společnosti do Českého rozhlasu České Budějovice. O zdraví vážně i nevážně ve středu 12. října od 19 hodin s moderátorkou Evou Kadlčákovou.

Více informací naleznete v přiložené tiskové zprávě nebo na webu Českého rozhlasu České Budějovice:

http://www.rozhlas.cz/cb/neprehlednete/_zprava/kdyz-neleci-pestuji-kaktusy-nebo-lesti-veterany-prijdte-na-pohodove-setkani-s-lekari--1656267

https://www.facebook.com/events/348720278852490/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…