Cesta do hlubin zákazníkovy duše se společností DPD

13.10.2014 17:31

Ve čtvrtek 9. října proběhl v pražském klubu SaSaZu třetí ročník akce ShopRoku Meeting 2014 neboli setkání nejlepších e-shopů. Dne plného unikátních přednášek a workshopů předních odborníků z České republiky a zahraničí se zúčastnila i přepravní společnost DPD CZ zastoupena obchodním a marketingovým ředitelem Ondřejem Vaňhou.

Cesta do hlubin zákazníkovy duše se společností DPD
Foto: DPD
Popisek: Nové kontejnery s dvojitou podlahou společnosti DPD

Společně se speciálním hostem Jakubem Kohákem připravili pro diváky simultánní průzkum zákaznických preferencí při nakupování.

Akce pořádaná nákupním rádcem Heureka.cz u příležitosti vyhlášení ankety ShopRoku 2014 je určena primárně pro majitele a provozovatele e-shopů a e-commerce specialisty. Ti se prostřednictvím přednáškových bloků a praktických workshopů dozvěděli nejnovější trendy internetového obchodování, ověřené case studies a tipy pro úspěch v e-commerce. Odborný partner meetingu, společnost DPD CZ, realizoval pro posluchače speciální blok s názvem Cesta do hlubin zákazníkovy duše. Partnerem pro diskuzi byl Ondřeji Vaňhovi Jakub Kohák, který představoval modelového „multi- zákazníka“. „Zajímalo nás, jak zákazníci vnímají náš společný business, co očekávají od nakupování a doručování. Nezbývalo, než pozvat Jakuba Koháka, který v našich reklamních videospotech ztvárnil víc než 10 postav, od malého kluka, přes rockera až po starce s plnovousem,“ promluvil Ondřej Vaňha k přítomným e-shopistům a vyjmenoval role, které si oblíbený herec a režisér zahrál ve spotech DPD a v rámci průzkumu tedy s nadsázkou představoval širokou veřejnost.

Jakub Kohák se vžil do role spotřebitele a odpovídal na dotazy, jak nakupuje na internetu, podle čeho si vybírá e-shop, jaký volí způsob doručení nebo co pro něj jako zákazníka znamená spokojenost. „Věříme, že náš originální průzkum v přímém přenosu dal přítomným provozovatelům e-shopů užitečné tipy do dalšího podnikání a byl v nabitém programu akce příjemným zpestřením,“ dodal Ondřej Vaňha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

13:04 KHS Jihočeského kraje: 153 případů černého kašle, za letošek jich bylo v kraji potvrzeno 1 476

Za sedmnáct týdnů letošního roku zaznamenali jihočeští hygienici celkem 1 476 případů černého kašle …