Čeští zákazníci nyní mohou v online obchodě Tchibo platit přes PayPal

18.11.2014 17:23

Každý, kdo v online obchodě Tchibo hledá zajímavé nabídky, může nově platit za své nákupy ještě rychleji a jednodušeji. Tchibo nyní přijímá také platby přes PayPal.

Čeští zákazníci nyní mohou v online obchodě Tchibo platit přes PayPal
Foto: PayPal
Popisek: PayPal

„Platební systémy jsou důležitou součástí našeho online podnikání, protože jen tak jsme schopni našim online zákazníkům nabídnout veškerý komfort. Naše společnost Tchibo Praha s potěšením zahajuje partnerství se společností PayPal, takže i naši zákazníci mají možnost využívat tento velmi pohodlný způsob plateb za své nákupy. Jsme si jistí, že naši zákazníci ocení výhody služby PayPal, která jim zajistí snadné a bezpečné platby,“ říká Berk Temuroglu, ředitel pro e-commerce pro Českou republiku ve společnosti Tchibo.

Díky tomuto partnerství mohou nyní čeští zákazníci společnosti Tchibo těžit z výhod pohodlných služeb pro zákazníky, které nabízí PayPal. PayPal již má ve střední a východní Evropě 3,5 milionu aktivních účtů. Platby přes PayPal získávají v České republice stále více na oblibě a nyní je možné je využívat také pro rychlé, snadné a hlavně bezpečné nakupování v online obchodě Tchibo. PayPal nepředává prodávajícím žádné osobní údaje o zákaznících, a poskytuje tak při nakupování online vysokou úroveň bezpečnosti.

„Již více než dvě desetiletí nabízí společnost Tchibo českým zákazníkům nejkvalitnější kávu, kávové produkty a širokou paletu spotřebního zboží ze segmentu bytových doplňků, oblečení či kuchyňských potřeb. Společnost PayPal velmi ráda podpoří společnost Tchibo ve snaze zajistit pro její zákazníky ještě jednodušší a rychlejší prostředí pro online nakupování,“ uvádí Matt Komorowski, ředitel společnosti PayPal pro prodej ve střední a východní Evropě. „Díky našim 157 milionům aktivních účtů na celém světě také usnadňujeme obchodníkům, jako je Tchibo a jeho mateřská společnost Eduscho Austria, další rozšiřování jejich mezinárodního obchodování,“ dodává.

Od roku 1997 nabízí maloobchodní společnost Tchibo své produkty také online a její eshop umožňuje zakoupení oblíbené kávy a pravidelně se měnících nepotravinářských produktů a služeb s využitím pohodlného dodání až do domu. Pravidelné online promo nabídky, speciální akce a rychlá, bezpečná a jednoduchá platební služba PayPal zajišťují jedinečný zákaznický komfort při online nákupech v eshopu Tchibo.

O společnosti PayPal

Společnost PayPal staví lidi na první místo ve všem, co dělá. Od svého vzniku v roce 1998 se neustále snaží být v čele revolučních digitálních platebních řešení a v současnosti pro své zákazníky zajišťuje zpracování téměř 10 milionů transakcí denně. PayPal nabízí lidem snazší přístup k jejich penězům a umožňuje jim posílat platby bez nutnosti uvádět finanční informace. Mohou platit s využitím zůstatku na svém účtu PayPal, ze svého bankovního účtu, pomocí PayPal kreditu nebo platební kartou. Se 157 miliony aktivních digitálních peněženek PayPal tvoří otevřený a bezpečný platební ekosystém, díky kterému mohou lidé i firmy mezi sebou bezpečně provádět platební transakce online, v obchodech i na mobilních zařízeních. PayPal je skutečně globální platební platforma dostupná lidem na 203 trzích. Umožňuje zákazníkům zasílat a přijímat platby ve více než 100 měnách, vybírat hotovost v 57 měnách a na účtech PayPal držet peníze v 26 měnách. PayPal je součástí skupiny eBay Inc. (Nasdaq: EBAY). V září 2014 společnost eBay Inc. oznámila plánované rozdělení divizí eBay a PayPal do samostatných, veřejně obchodovatelných společností, ke kterému dojde v roce 2015. Další informace o společnosti PayPal naleznete na webu na adrese www.paypal.com a www.paypal-media.com. Další informace o plánovaném rozdělení divizí eBay a PayPal naleznete na webu na adrese update.ebayinc.com.

Na stránkách www.paypal-media.com najdete další informace. Můžete nás sledovat také v sítích Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn a na blogu PayPal-Forward.

O společnosti Tchibo

Tchibo představuje jedinečný obchodní model. V osmi zemích Tchibo provozuje více než 1 000 obchodů, zhruba 30 000 prodejních míst v supermarketech, drogeriích apod. a také národní internetové obchody. Prostřednictvím tohoto vícekanálového distribučního systému nabízí tato společnost kromě kávy a kávovarů Cafissimo se systémem jednotlivých porcí také každý týden nový sortiment nepotravinového zboží a služeb z oblasti cestování, mobilního telefonování nebo zelené energie. V roce 2012 dosáhlo Tchibo s celkem zhruba 12 300 zaměstnanci obratu 3,6 miliardy eur. Tchibo je jedničkou na trhu s praženou kávou v Německu, Rakousku, Polsku a České republice a patří k evropské špičce mezi firmami provozujícími internetové obchody.

Za svou trvale udržitelnou obchodní politiku byla tato rodinná firma, založená roku 1949 v Hamburku, několikrát oceněna: v roce 2012 získala cenu za podnikatelskou etiku a ekologickou cenu za logistiku, v roce 2013 pak cenu německé spolkové vlády udělovanou společensky odpovědným firmám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…