Cestovní kancelář Alexandria ruší zájezdy do Egypta

16.08.2013 16:45

Na základě aktuálního vývoje a doporučení Ministerstva zahraničních věcí rozhodla cestovní kancelář Alexandria o zrušení nejbližších termínů zájezdů do Egypta.

Cestovní kancelář Alexandria ruší zájezdy do Egypta
Foto: 4ever.sk
Popisek: Egypt, ilustrační foto

Plánované nejbližší lety odletí do Egypta bez turistů a budou využity pouze k návratu turistů, kteří jsou v současné době v Egyptě a mají se těmito lety vracet domů. Všechny klienty, kterých se toto opatření týká, budeme samozřejmě informovat.

Všem turistům, kteří jsou v současné době v Egyptě, doporučujeme, aby až do odletu neopouštěli hotelové resorty. Přestože situace je v letoviscích v tuto chvíli relativně klidná, žádáme o dodržování tohoto doporučení.

Celou situaci i nadále sledujeme a budeme Vás informovat o dalším vývoji.

Cestovní kancelář Alexandria působí na českém trhu od roku 1991 a v současné době již patří mezi největší české cestovní kanceláře.

Alexandria je největším českým touroperátorem na Bulharsko a Maltu a její nabídka zájezdů do Řecka patří k nejširším na trhu. Kromě těchto zemí nabízí Alexandria zájezdy také do Turecka, Egypta, Tuniska, Španělska, na Kypr, do Chorvatska, Itálie – včetně leteckých zájezdů do oblasti Kalábrie a na italské ostrovy Sicílie, Sardinie a Ischia. Alexandria je také průkopníkem na trhu aktivních dovolených. Profesionální české animační týmy, které na trh přivedla jako první a které působí v klubových hotelích Alexandria, připravují české animační programy nejen pro děti, ale i pro dospělé.

Samozřejmostí jsou u CK Alexandria i lyžařské zájezdy (a to jak do blízkých destinací Rakousko, Itálie, Slovensko, ČR, tak i letecké zájezdy za lyžováním v Bulharsku) a nechybí ani zájezdy do exotických zemí – na Kubu, do Dominikánské republiky, Mexika, Thajska, na Srí Lanku, Maledivy, Fiji či plavby luxusními loděmi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…