Chcete zbohatnout? Nakladatelství GRADA vydalo návod

27.02.2015 12:28

Publikací se zaručenými návody na zbohatnutí je dnes mnoho, ale ty, v nichž se popisují metody bohatých, které jsou pouze tušené a se kterými se rozhodně nikdo nechlubí, jsou raritou. Konečně kniha, která otevřeně říká, o čem ostatní mlčí. Je to i jeden z důvodů, proč si autor této kontroverzní knihy, žijící a podnikající ve středoevropském regionu, zvolil pseudonym.

Chcete zbohatnout? Nakladatelství GRADA vydalo návod
Foto: Hans Štembera
Popisek: Peníze, ilustrační foto


Knihu v anglické verzi nabízí od roku 2014 AMAZON a nyní vychází i u nás. Bez úplatků, všimného a provizí je obtížné uspět, říká v knize autor a popisuje, jak na cestě k bohatství pracovat s jinými lidmi.

Odkrývá různé často utajené metody, s nimiž se lidé usilující o bohatství setkají. Malé i velké lži jsou na denním pořádku – od prodejců, zákazníků i vlastních společníků.

Které návody na zbohatnutí jsou slepou uličkou a které skutečně fungují?

Co je pro dosažení bohatství úplně nejdůležitější?

S jakými neférovými postupy je třeba počítat?

Co lidi na cestě ke zbohatnutí nejvíce brzdí?

Jak zbohatnout díky podnikání?

Kromě podnikání se autor zabývá i dalšími způsoby, jak přijít k penězům, a varuje, na co si při tom dát pozor. Radí, jak krátkodobě i dlouhodobě investovat a nechat peníze vydělávat. Předkládá možnosti a způsoby, jak zbohatnout poctivě nebo jak využít některé z kontroverzních metod. Nekompromisně analyzuje člověka a jeho vlastnosti, které bude v tom kterém případě potřebovat, a kroky, které bude muset nevyhnutně učinit. Popisuje, co je v podnikání zcela běžné, odkrývá skutečnost, jak to dosud nikdo neudělal. Pomůže čtenáři poznat jeho vlastní silné stránky a nalézt cestu k finanční nezávislosti.

Kniha má 224 stran a doporučená cena je 289 Kč.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…