Chovatelský den představil bioprodukty VLS

17.09.2017 14:31

Steaky a guláš, prodej vyzrálého hovězího masa BIO-chovu VLS, výstava zvířat i zemědělské techniky a samozřejmě tombola s věcnými cenami. To vše čekalo na návštěvníky tradičního Chovatelského dne v pátek 15. září na farmě Malý Hlavákov v Doupovských horách na Karlovarsku.

Chovatelský den představil bioprodukty VLS
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

To nejlepší z produkce divize zemědělské výroby Vojenských lesů a statků si nenechaly ujít stovky návštěvníků, prezentaci ekologického zemědělství navštívili mimo jiné také náměstci ministra obrany Pavel Beran a Tomáš Kuchta. Vedle přehlídky chovného skotu chovaného v systému ekologického zemědělství byl součástí jubilejního ročníku tradiční zemědělské akce na Karlovarsku také prodej regionálních farmářských potravin. Zájemci si však mohli také vyzkoušet střelbu z luku či sledovat přehlídku koní.

Zemědělská výroba VLS ČR je zařazena do systému ekologického zemědělství a specializuje se na chov skotu masných užitkových plemen s produkcí v BIO kvalitě a výrobu BIO mléka.

Divize zemědělské výroby VLS ČR hospodaří na šesti a půl tisících hektarech zemědělské půdy v rámci tří zemědělských správ v chráněné oblasti Šumava, v Oderských vrších Nízkého Jeseníku a právě na Karlovarsku. Ročně na trh mimo jiné dodá 1,3 milionu litrů mléka v BIO kvalitě. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…