Chození s dopisy na poštu i frontám odzvonilo. Přichází ČP Cloud

27.01.2015 10:09

Zrychlení, usnadnění a zpříjemnění práce s listovními zásilkami přináší ČP Cloud. Dnes nově spuštěná služba spojující poštovní tradici s možnostmi nových technologií. Bezkonkurenční je v rychlosti odbavení a bezpečném přístupu odkudkoli a kdykoli.

Chození s dopisy na poštu i frontám odzvonilo. Přichází ČP Cloud
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

ČP Cloud poskytuje výhodné řešení firemní pošty z pohledu ceny, rychlosti, přehlednosti, bezpečnosti i pohodlí. Dopisy z webové aplikace CPCLOUD.CZ rozešlete rychleji než z běžné kanceláře. Nepotřebujete obálky, papíry ani toner do tiskárny, vše zařídí ČP Cloud. Stroje pak dopisy vloží do obálek a Česká pošta je doručí. Fyzická cesta na poštu odpadá stejně jako poztrácené podací lístky.

„Aplikace Malá kancelář poskytuje služby ČP Cloud, které jsou určeny  malým i velkým zákazníkům. Firmy ušetří za práci, materiál, či archivaci, podnikatelé nemusí chodit s dopisy na poštu a lidé mohou z pohodlí domova odesílat dopisy bez obálek, dopisních papíru a známek. Poštovné  s nulovým DPH je zvýhodněné a za službu platíte tím méně, čím více dopisů posíláte. Zákazník navíc získá komplexní dohled nad svými zásilkami, včetně archivace a možné dokladovatelnosti obsahu“ uvádí CEO společnosti ČP Cloud, a.s., Daniel Bartek.

Důraz na bezpečnost i úsporu

Velký důraz klade aplikace na bezpečnost uložených dat. Ta spočívá zejména v integraci všech služeb a zabezpečeného přístupu do jedné aplikace. Nic se neztratí a vše je plně pod kontrolou zákazníka.

O doručení se zásilky postará Česká pošta, s.p.

Aplikace je provozována ve zkušebním provozu a nabízí zákazníkům možnost tuto novou službu vyzkoušet bez poplatků, tedy výhodně po dobu dvou měsíců.

Tisková konference spojená se snídaní se bude konat 4. února 2015 od 9:00 hodin v Café Louvre (Národní 22, Praha 1, 110 00). Pro všechny novináře, kteří se na tiskovou konferenci akreditují, jsou připraveny dárkové poukazy na odeslání 10 dopisů zdarma.

Informace o společnosti ČP Cloud, a.s.

Aplikaci Malá kancelář provozuje společnost ČP Cloud, a.s. na platformě CPCloud.cz. Služby zákazníkům poskytuje ČP Cloud, a.s. ve sdružení s Českou poštou, s.p., tradičním poskytovatelem poštovních služeb v České republice. Dostupnost služby je zajištěna přes webový portál, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Více na www.cpcloud.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pošta

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…