Cider Kingswood přináší oázu zeleně a klidu na pražské náměstí Repubiky

04.08.2013 20:32

Od úterý 30. července do 2. srpna 2013 se stane část náměstí Republiky v Praze výjimečnou oázou klidu a harmonie.

Cider Kingswood přináší oázu zeleně a klidu na pražské náměstí Repubiky
Foto: red
Popisek: Plzeňský Prazdroj

Návštěvníci tohoto neobvyklého místa plného zeleně budou mít možnost užít si relax v příjemném prostředí, s hudbou a ochutnávkou nedávno představeného cideru Kingswood. Cílem projektu je upozornit na důležitost zelených ploch ve městech.

Po Brně si budou moci i obyvatelé Prahy vychutnat skvělou chuť cideru Kingswood na příjemném a netradičním místě. Zóna plná zelených stromů s příjemným posezením v trávě na dřevěných lavičkách se přesouvá do centra Prahy. Bude otevřena každý den od 13 do 20 hodin, od 30.7. do 2.8. O kulturní zážitek a dotvoření pohodové atmosféry se postará francouzský šansoniér Eric Tarantola.

„Když Kingswood vznikal, chtěli jsme, aby ho lidé vnímali jako cestu na pohodové místo, kde se mohou v klidu bavit s přáteli a známými a vychutnávat si chvíli, která patří jen jim. Mělo by to být místo, které je svým způsobem nezapomenutelné,“ říká Marek Dvořák, marketingový manažer značky Kingswood. Mluvčí  Farmářských trhů Prahy 1 Stanislav Koukolíček k tomu dodává: „Projekt značky Kingswood nás oslovil natolik, že jsme poskytli část plochy pro možnost vytvoření místa, kde si lidé mohou odpočinout a pohledem na zelené stromy načerpat energii.“

Cider Kingswood představuje perfektní harmonii sladkých a suchých tónů. Je míchán
 z pečlivě vybíraných jablek pěstovaných výhradně v sadech. Neobsahuje umělá aromata, barviva ani sladidla. Podává se do speciální sklenic inspirovaných britskou tradicí výhradně na led přesně stanoveným způsobem, aby vynikla jeho unikátní vůně a chuť. Pro zajištění perfektního servírování spotřebitelům se bude jeho distribuce rozšiřovat postupně. V těchto dnech je nabízen v několika desítkách restaurací v Praze a v Brně, kde se bude na jeho způsob podávání pečlivě dohlížet. Seznam bude postupně aktualizován na www.kingswood.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

11:59 ČEZ: 59 procent domácností, které si pořídí fotovoltaiku s baterií, sníží spotřebu minimálně o 20 procent

Číslo týdne