City Mobile: Revoluce po druhé – neomezené volání za 479 Kč!

09.06.2014 11:14

Společnost City Mobile příchází na trh se zcela novými tarify, které přináší neomezené volání. Zákazníci si tak budou moci volat kamkoliv „neomezeně“ nebo mezi sebou zcela zdarma a navíc k tomu dostanou velký počet volných minut kamkoliv.

City Mobile: Revoluce po druhé – neomezené volání za 479 Kč!
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

Nové tarify jsou platné od 6.6.2014, ale objednat si je možné již nyní a tak si zajistit, že nabízené výhody neutečou. Změna přichází na základě požadavků zákazníků a statistických podkladů, kdy zákazníci volají čím dál více. Názvy tarifů zůstavají stejné, pouze je za nimi přidáno znaménko +, „neomezený“ tarif se pak jmenuje City CALL.

Jaké změny jsme si připravili?

Spousta zákazníků provolá spoustu minut i s naším nejmenším tarifem City MINI, tudíž jsme se ho rozhodli vylepšit, pojmenovali ho MINI+ a i když nyní stojí 159 Kč, za to ale obsahuje 100 minut, místo původních 60 a navíc NEOMEZENÉ volání v síti.

Sledováním statistik jsme zjistili, že zákazníci posílají čím dál méně SMS, za to ale více volají, proto tarif City STANDARD+ přichází s 200 minutami kamkoliv a NEOMEZENÝM voláním v síti. Tento tarif tak bude stát 229 Kč.

Zákazníkům u doposud největšího tarifu City MAX+ často vadilo, že mají malý FUP limit, a tak jsme odebrali SMSky, kterých podle statistik je odesláno pomálu, zato jsme přidali mobilní data a tak tarif nyní obsahuje 300 MB!  Navíc si opět můžete volat NEOMEZENĚ  v celé síti. Cena tarifu je 299 Kč.

Změnou také prošel tarif RODINA+, který nyní v základu obsahuje celkem 4 SIM karty (původně 3), dále sdílených 200 minut a 100 SMS. Tarifu tak sice ubylo 100 minut, které však zákazníci většinou provolají v rámci RODINY a tak náš nový tarif obsahuje NEOMEZENÉ volání v rámci celé RODINY. Cena i přesto zůstává stejná, tedy 449 Kč, za příplatek 50 Kč měsíčně může zákazník získat do tarifu ještě další SIM kartu.

NEOMEZENÉ VOLÁNÍ ZA 479 Kč – ANO, ALE…

Posledním a velmi poptávaný tarifem je tarif s NEOMEZENÝM voláním. Ten jsme nazvali CITY CALL a obsahuje NEOMEZENÉ volání kamkoliv, dále jsme k němu přidali optimálních 200 SMS kamkoliv a celé to vyjde pouze na 479 Kč měsíčně!
Proč „ale“? Nebudeme nic skrývat a zakrývat, tarif je omezen 3000 minutami, což však pro většinu zákazníků představuje NEOMEZENO, po provolání těchto minut se tarif řídí standardními cenami.

A jak tedy nová podoba tarifů vypadá?

Některým zákazníkům se však naše nové tarify neomezeného volání nemusí líbit a tak zůstavají v nabídce i naše původní tarify MINI, STANDARD, MAX a RODINA

SEZÓNNÍ PEVNÝ INTERNET

I naše druhá služba – PEVNÝ INTERNET – prochází revolucí. Spousta zákazníků cestuje v letním i zimním obdobím na chaty, horské boudy, zahrádkářské kolonie. Pro ně jsme připravili SEZONNÍ pevný internet, který právě využijí díky krátkému závazku, který činí 4 až 12 měsíců. Ceny zůstávají stejné jako u klasického pevného internetu, s tím, že si pouze sami zvolí od kdy, do kdy bude internet do dané lokality pouštěn. Není tak potřeba platit za období, resp. měsíce, kdy daný rekreační objekt není využíván. Stačí mít pouze v místě telefonní přípojku. Více informací se nachází v sekci SEZONNÍ INTERNET.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…