CzechInvest: Čeští účastníci na veletrhu BIO Japan v Jokohamě

23.10.2017 8:45

Česko se představuje jako cenný partner pro smluvní výzkum, transfer technologií a spolupráci v oblasti výzkumu a vývoje.

CzechInvest: Čeští účastníci na veletrhu BIO Japan v Jokohamě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

BIO Japan je akcí zásadního významu pro japonský bioprůmysl. Už téměř dvě desítky let hraje důležitou roli tím, že pomáhá vytvářet příznivé podmínky pro rozvíjení vztahů mezi japonskými a globálními společnostmi a přispívá ke vzniku nových obchodních příležitostí. Na 19. ročníku BIO Japan v Jokohamě se od11. do 13. října 2017 sešli nejvýznamnější odborníci na rozvoj podnikání, pracovníci výzkumu a vývoje a vrcholoví manažeři biotechnologických firem z celého světa.

K CzechInvestu se na českém stánku připojilo šest českých firem: Apigenex, Enantis, Mercachem, PharmInvent a Quinta Analytica a dva výzkumné ústavy (Biocev a Ústav organické chemie a biochemie), které díky systému partnerství mohly během tří veletržních dnů absolvovat množství jednání a schůzek. S finanční a organizační pomocí, kterou jim poskytlo velvyslanectví ČR v Japonsku a japonská agentura JETRO, seznámili čeští účastníci návštěvníky veletrhu se svými nejnovějšími úspěchy a představili Českou republiku jako cenného partnera pro smluvní výzkum, transfer technologií a spolupráci v oblasti výzkumu a vývoje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…