CzechInvest: Podnikatelské inkubátory v Silicon Valley, New Yorku a Singapuru čekají na další české start-upy

23.10.2017 17:50

Šanci pobývat po tři měsíce v podnikatelském inkubátoru v New Yorku, Silicon Valley nebo Singapuru, a akcelerovat tak své podnikání, mají nyní další české start-upy. CzechInvest dnes vyhlásil další, v pořadí druhou výzvu pro podávání přihlášek do projektu CzechAccelerator.

CzechInvest: Podnikatelské inkubátory v Silicon Valley, New Yorku a Singapuru čekají na další české start-upy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Na účastníky čeká plně hrazený pobyt v inkubátoru a další služby jako jsou letenky, poradenství, mentoring, účast na workshopech a networkingových akcích, zpracování a překlad marketingových materiálů či poradenské služby v oblasti ochrany duševního vlastnictví, které CzechInvest hradí z 50 až 85 procent. Přihlášky agentura přijímá od 23. do 30. listopadu 2017.

„Všichni přihlášení absolvují ještě v Česku několikadenní bootcamp, během kterého je čekají přednášky a workshopy. I když je komise pro účast v zahraničním inkubátoru třeba nakonec nevybere, neodejdou s prázdnou,“ upřesňuje Markéta Havlová, ředitelka Odboru start-upů agentury CzechInvest. „Z bootcampu si odnesou cennou zpětnou vazbu na svůj business plán a zlepší si své prezentační dovednosti,“ dodává.

Úspěšný projekt CzechAccelerator již od roku 2011 podpořil 39 společností, a to celkovou částkou 23,3 miliony korun. V pokračování projektu, které CzechInvest spustil letos na jaře, je na podporu rozvoje českých začínajících inovativních firem připraveno 70 milionů korun. K účasti se přihlásilo již 10 firem, které nyní prochází hodnocením.

Přihlášky do projektu CzechAccelerator lze posílat poštou, na e-mail podporastartupu@czechinvest.org nebo doručit osobně na podatelnu agentury CzechInvest či prostřednictvím datové schránky. Kompletní informace včetně podmínek účasti v projektu naleznete na stránkách www.podporastartupu.cz/sluzby/czechaccelerator/. Projekt CzechAccelerator je realizován z programu Marketing, prioritní osy č. 2 Rozvoj podnikání a konkurenceschopnosti malých a středních podniků Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…