CzechInvest nabídl studentům v Hradci Králové pomoc při začátcích v podnikání

26.02.2016 11:53

Osmé pokračování veletrhu pracovních příležitostí s názvem HIT kariéra se konalo v úterý 23. února 2016 v prostorách Univerzity Hradec Králové.

CzechInvest nabídl studentům v Hradci Králové pomoc při začátcích v podnikání
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Studenti a začínající podnikatelé měli možnost získat pomoc s hledáním vhodné praxe a nabídky perspektivní kvalifikované práce. Součástí veletrhu na fakultě informatiky a managementu byl soubor přednášek společností a prezentačních stánků více než 20 subjektů zastupujících regionální, celostátní i nadnárodní společnosti.

Na sdíleném stánku agentury CzechInvest a TECHNOLOGICKÉHO CENTRA Hradec Králové se zájemci dozvěděli informace o produktech a službách CzechInvestu, a to zejména v oblasti podpory start-upů. Největší zájem měli studenti o informace o finančních možnostech podpory v začátcích podnikání, získání zahraniční podnikatelské praxe, detaily o programu CzechAccelerator a informace o novém webu agentury CzechStartups.org provázejícím start-upovou komunitu.

Součástí veletrhu HIT kariéra byly také dvě doprovodné akce. První z nich byla prezentace studentských projektů s názvem TRIANGL Praxe – student – podnikání, kde studenti představili své projekty zaměřené na mobilní aplikace, využití sociálních sítí, robotiku nebo specifický software. Druhou bylo setkání vedení Fakulty informatiky a managementu s partnerskými společnostmi s názvem Modrá fakulta – Váš partner. V rámci tohoto setkání byly představeny možnosti partnerství, aktuální trendy ve výzkumu a vývoji a web pro spolupráci s aplikační sférou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…