CzechTourism: Billboardy v Kodani lákají na zimní dovolenou do Česka

29.10.2020 18:09

Billboardy se zimní tématikou, které podle odhadů uvidí až tři a půl miliónu cestujících, zaplnily v polovině října nástupiště kodaňského metra a regionálních vlaků.

CzechTourism: Billboardy v Kodani lákají na zimní dovolenou do Česka
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Vizuály se vzkazem „Sníš o své příští dovolené? Česko na tebe počká“ mají za úkol udržet Česko a česká horská střediska v povědomí Dánů jako ideální destinaci pro zimní dovolenou a připomenout se těm, kteří ji již plánují.

„Dovolenou na horách plánují Dánové již na začátku podzimu. To potvrzují také informace od touroperátorů, kteří již začátkem září hlásili rezervace lyžařských pobytů pro nadcházející sezónu. Na billboardovou kampaň navážeme na přelomu roku marketingovými aktivitami v online prostředí, ať už prostřednictvím sociálních médií nebo formou imageových kampaní,“ říká Lucie Vallin, ředitelka ZZ Skandinávie.

Zájem o zimní dovolenou a lyžování na českých horách potvrzuje také největší dánský odborný portál o lyžování skisport.dk, podle kterého patří Česká republika mezi vyhledávané destinace. Svou roli v tom sehrává také dojezdová vzdálenost z Dánska, která bude pro Dány důležitým faktorem při výběru letošní lyžařské destinace středisek. „V příštím roce očekáváme trend last minute rezervací, kdy se rodiny budou o svých zimních prázdninách rozhodovat až podle aktuální situace v Evropě. Momentálně lidé vyhledávají inspiraci a tipy, konkrétní rezervace se očekávají teprve se začátkem nového roku“ dodává šéfredaktor portálu Skiferie.dk

České hory patří mezi oblíbené destinace Dánů, především v únoru během jarních prázdnin. Po Německu, Polsku, Slovensku a Nizozemí je tak Dánsko trhem odkud v zimních měsících přijíždí do Česka nejvíce turistů trávit svou lyžařskou dovolenou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…