CzechTourism: Prague Convention Bureau na roadshow v USA

29.07.2014 16:12

Prague Convention Bureau ve spolupráci se zahraničním zastoupením agentury CzechTourism uspořádalo první společnou MICE & Leisure roadshow v západní části USA, která se konala od 7. do 14. července.

CzechTourism: Prague Convention Bureau na roadshow v USA
Foto: red
Popisek: Czech Tourism

V rámci roadshow uspořádali 4 networkingové kulinářské akce a workshopy pro vybrané nákupčí z řad organizátorů akcí, tour operátorů a cestovních agentur ve čtyřech amerických městech - Los Angeles, Orange County, Scottsdale a San Francisku. Součástí byla také účast na konferenci ASTA Arizona ve Phoenixu.

Cílem jednotlivých akcí bylo představit Českou republiku a Prahu jako ideální kongresovou i turistickou destinaci. Každé kulinářské akce se zúčastnilo asi 50 účastníků, kteří se v rámci prezentace a destinačního videa dozvěděli, co „srdce Evropy“ nabízí turistům a účastníkům akcí a zároveň měli příležitost setkat se s dodavateli z České republiky, konkrétně s Dorado Tours, DZK Travel, Hilton Prague, Hotelem Yasmin, La Bohéme DMC & Incoming Tour Operator a Parkhotelem Praha. Hosté během akce také ochutnali typické české jídlo, pod vedením českého sommeliéra ze společnosti Vino z Czech ochutnali česká vína a mohli vyhrát krásné ceny, včetně Becherovky, knih o Praze a zajímavých pobytů v Praze.

Partnery akce byli Arizona Culinary Institute, Generální konzulát České republiky v Los Angeles, CzechInvest, Harvey Imports, Pilsner Urquell a Vino z Czech.

Prague Convention Bureau je oficiálním reprezentantem Prahy v oblasti kongresové turistiky. Je neziskovou organizací spolupracují s českými orgány cestovního ruchu, která nabízí účinnou pomoc při pořádání konferencí, setkání, seminářů, výstav nebo motivačních akcí v Praze. Naším posláním je propagovat Prahu jako jednu z předních evropských kongresových destinací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…