CzechTourism: Spuštěn nový web pro projekt Česko jede

04.04.2017 8:01

Po celý uplynulý víkend měli návštěvníci veletrhu FOR BIKES možnost poznat nové trendy pro jízdu na kole ve městě i v přírodě. Jednou z hlavních novinek bylo i představení nových webových stránek pro projekt Česko jede.

CzechTourism: Spuštěn nový web pro projekt Česko jede
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

„Webové stránky jistě přispějí k větší informovanosti o projektu Česko jede, což by mělo mít pozitivní dopad na cestovní ruch v regionech,“ říká ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.

Tento projekt vznikl v roce 2011 pod patronací Asociace měst pro cyklisty. Agentura CzechTourism byla od počátku do projektu aktivně zapojena – podílela se na vzniku loga, propagaci projektu na veletrzích, dokumentu Institucionalizace Česko jede a také na nových webových stránkách projektu.

Tyto webové stránky představují sjednocenou a souhrnnou nabídku pro aktivní populaci. Obsahuje trasy pro cykloturistiku, horská kola, pěší turistiku, in-line brusle, v průběhu dalších měsíců přibydou též informace pro milovníky běžeckého i sjezdového lyžování, dalších aktivit na horách a též třeba golfu. „Informace o trasách vznikly ve spolupráci se všemi regionálními partnery a přestavují to nejlepší z regionů, co lze pro aktivní turisty nabídnout,“ dodává Martin Šlajchrt, vedoucí oddělení produkt management agentury CzechTourism a jeden z realizátorů celého projektu.

Oficiální spuštění webu proběhlo v neděli 2. dubna za přítomnosti Jaroslava Kulhavého, olympijského vítěze, mistra světa a vítěze světového poháru v MTB XC.  Během následujících týdnů budou webové stránky, které v tuto chvíli obsahují přes 200 tras, připraveny i v anglické, německé a polské mutaci.

Webové stránky projektu naleznete na www.ceskojede.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…