CzechTourism: V novém videoklipu si techno podává ruce s Vivaldim

19.06.2017 18:46

Právě dnes představila agentura CzechTourism videoklip s hudbou Antonia Vivaldiho inspirovaný obdobím baroka. Atmosféra technoparty se nečekaně propojuje s kulisami barokního paláce a ukazuje baroko novým, netradičním způsobem. Videoklip, který bude sloužit k propagaci České republiky, uvidí diváci nejen u nás a v Evropě, ale i Latinské Americe a Rusku. Ve videoklipu si zahrála finalistka Miss 2014 Veronika Kašáková, projekt dále podpořila řada mladých online influencerů – např. youtubeři Weef, Restless Child a Creep, a to pomocí svých sociálních sítí.

CzechTourism: V novém videoklipu si techno podává ruce s Vivaldim
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

„Hledali jsme cestu, jak přilákat mladší cestovatele za barokními památkami v Česku. Vsadili jsme na mladé tvůrce, kterým se podařilo originálně, ale zároveň naprosto přirozeně propojit období baroka se současností. Výsledek více než dvouměsíčního projektu je podle nás skvělý a videoklip tak plánujeme využít i v kampani propagující Českou republiku na zahraničních klíčových trzích,“ komentuje výsledek soutěže mladých tvůrců Martina Zikmundová z agentury CzechTourism. Projekt BarokoPlay si klade za cíl oslovit specifickou cílovou skupinu mladých turistů a navazuje na dlouhodobou strategii positioningu České republiky jako země příběhů.

Pro tvorbu videoklipu oslovili CzechTourism a agentura WMC Grey spolu s odborným garantem projektu, režisérem Štěpánem Fok Vodrážkou, studenty filmových škol a širokou veřejnost. Vítězem hlasování veřejnosti se stal Dužan Duong, který spot realizoval. "Vítězný režisér Dužan, společně s celým svým týmem, předvedli profesionální práci a maximální nasazení, jehož výsledkem je skvělé video. Baroko má mladým lidem stále co říct, což dokazuje i výsledné dílo, ve kterém se vydáváme na cestu, která plynule přechází mezi technoparty a barokním palácem. Mám velkou radost z toho, že CzechTourism hledá nové možnosti a kanály propagace České republiky a nebojí se ani neozkoušených a netradičních cest,” přibližuje proces vzniku videa Štěpán Fok Vodrážka.

Za kreativním konceptem na podporu českého baroka stojí agentura WMC Grey. "CzechTourism chtěl oslovit mladší publikum a ukázat mu baroko ve svěžím světle. Proto jsme přistoupili k vytvoření videoklipu. Tvůrce jsme hledali veřejně a už jen jeho výběr na sebe přitáhl velkou pozornost. A výsledek? Je super," doplňuje David Suda, kreativní ředitel WMC Grey. Natáčení se odehrávalo na několika barokních lokacích po České republice. Vidět můžeme například barokní zámek ve Vranově nad Dyjí nebo barokní refektář kláštera dominikánů v Praze.

Video je k vidění na webové stránce ZDE a na YouTube kanálu Česko země příběhů (ZDE)

Cílovou skupinou jsou mladší cestovatelé, takzvaní mileniálové, neboli Generace Y. Tedy mladí lidé narození mezi lety 1986 a 1995, kteří velkou část svého času tráví na různých sociálních sítích, včetně zmíněného YouTube.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…