CzechTourism: Zástupci turistických regionů představili novinky na odborných seminářích

16.04.2016 11:45

Již po dvanácté agentura CzechTourism pozvala zástupce regionů a odbornou veřejnost do Jalta Boutique Hotelu na semináře seznamující s novinkami pro letošní sezonu.

CzechTourism: Zástupci turistických regionů představili novinky na odborných seminářích
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Na odborných seminářích „Poznejte regiony ČR“ byly představeny především aktivity vztahující se k oslavám sedmistého výročí narození Karla IV., ale i k dalším významným událostem v pojetí jednotlivých destinačních managementů.

Letošní ročník se nesl ve znamení inovací. Semináře se konaly v termínech: úterý 8. března, čtvrtek 17. března, úterý 22. března a úterý 29. března, a nově vždy v časovém bloku od 9 hodin do 12:45, v každém se představilo pět prezentujících. Poprvé letos byly semináře obohaceny o prostor pro neformální diskuzi odborníků se zástupci destinačních managementů. Účastníci seminářů se mohli zapojit do vědomostní soutěže, ověřit si tak své znalosti a získat zajímavé ceny. Kromě materiálů a tiskovin, které byly jako každý rok volně k dispozici v předsálí, mohli návštěvníci v sále zhlédnout také video spoty agentury CzechTourism s aktuální karlovskou tematikou.

Semináře byly jako každý rok zdarma, umožnily účast nejen odborníkům, ale také všem nadšencům, kteří se o domácí cestovní ruch zajímají. Kapacity sálu hotelu Jalta byly naplněny zejména širokou odbornou veřejností z řad průvodců, zástupců cestovních kanceláří a agentur, novinářů, pracovníků informačních center, městských a krajských úřadů či pedagogů a studentů cestovního ruchu.

Novinky pro rok 2016 ve čtyřech dnech představilo téměř 40 řečníků z turistických regionů či turistických cílů České republiky. Své projekty prezentovaly také pražské instituce:  Národní památkový ústav, Prague City Tourism nebo agentura CzechTourism, které se věnovaly zejména událostem souvisejícím se sedmistým výročím narození Karla IV.

Pro všechny, kteří se nemohli letošních seminářů zúčastnit, jsou manuály a prezentace k dispozici na stránkách www.czechtourism.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

9:29 Elektřina i plyn hluboko pod cenou tradičních produktů na neurčito i fixací. LAMA energy nabízí výhodný měsíční tarif

Jak efektivně snížit výdaje na energie? LAMA energy je jedním z dodavatelů, který už téměř rok nabíz…