CzechTrade: Pro české firmy je Brazílie velká šance

12.02.2015 9:40

České firmy mají poslední možnost přihlásit se na dva významné brazilské veletrhy. EXPOSEC 2015, zaměřený na bezpečnost, a strojírenský FEIMAFE 2015 se konají v květnu v Sao Paulu. Lhůta pro podání přihlášek k účasti končí 20. února 2015.

CzechTrade: Pro české firmy je Brazílie velká šance
Foto: CzechTrade
Popisek: CzechTrade

Brazilský mezinárodní veletrh bezpečnosti EXPOSEC 2015 proběhne 14.–15. května 2015 v Sao Paulu. V Brazílii stoupá poptávka po vyšší úrovni bezpečnosti, a to nyní zejména v souvislosti s připravovanými LOH 2016, ale rovněž se zvýšenými nároky na osobní a rezidenční bezpečnost brazilského obyvatelstva. Brazilský trh s elektronickými bezpečnostními systémy dosáhl v roce 2013 obratu 4,6 miliardy BRL, což je o 10 % více než v předešlém roce. V dalších letech se očekává nárůst mezi 10 % a 20 %. Česká republika nabízí v segmentu bezpečnosti široké spektrum produktů a služeb a může zaujmout v Brazílii mnohdy ještě neznámými inovacemi za příznivé ceny. V roce 2014 se veletrhu a přidružených kongresů zaměřených na odborné publikum z oblasti bezpečnosti zúčastnilo 650 vystavovatelů, kteří představili více než 1 000 značek. Akce přilákala rekordních 36 tisíc návštěvníků.

Mezinárodní veletrh strojírenství a integrovaných výrobních systémů FEIMAFE 2015 proběhne ve dnech 18.–23. května 2015 také v Sao Paulu. Brazilská vláda  plánuje podpořit průmysl přijetím programu pro modernizaci průmyslového parku. České strojírenství má v Brazílii silnou tradici a účast na veletrhu je vhodný způsob, jak na místní trh vstoupit. Veletrh FEIMAFE je největší akcí se zaměřením na strojírenství a integrované výrobní systémy v Latinské Americe. Akce se pravidelně účastní největší hráči brazilského strojírenského sektoru a často se zde uzavírají důležité obchody. Koná se každé dva roky (střídá se s obdobně zaměřeným veletrhem Mecânica). V roce 2013 ho navštívilo 68 170 profesionálů, kterým se představilo 1 466 značek z více než 60 různých zemí.

Více informací včetně přihlášek na veletrhy naleznete na webu: http://www.czechtrade.cz/kalendar-akci/

O agentuře CzechTrade

CzechTrade je agentura na podporu exportu, podřízená Ministerstvu průmyslu a obchodu České republiky. Funkcí agentury, která působí od roku 1997, je pomáhat českým firmám a podnikatelům proniknout na zahraniční trhy. Zájemci o spolupráci si mohou vybrat ze široké nabídky asistenčních služeb, případně sami nadefinovat jejich podobu dle svých individuálních potřeb či se stát členy prestižního Exportního klubu a využít tak dalších exkluzivních benefitů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…