CzechTrade podpoří účast českých firem na zahraničních veletrzích i v roce 2015

20.09.2014 11:32

Projekt Společná účast na specializovaných výstavách a veletrzích v zahraničí 2013–2014 (SVV), jehož realizátorem je agentura CzechTrade, byl prodloužen i na první polovinu roku 2015. Seznam podporovaných výstav a veletrhů se rozšíří o dalších 30 zahraničních akcí.

CzechTrade podpoří účast českých firem na zahraničních veletrzích i v roce 2015
Foto: CzechTrade
Popisek: CzechTrade

„Projekt SVV se setkal s velkým zájmem ze strany firem. Pouze za letošní rok naší podpory využilo 654 exportérů, kteří se zúčastnili 44 zahraničních veletrhů,“ říká Radomil Doležal, generální ředitel agentury CzechTrade.

Projekt Společná účast na specializovaných výstavách a veletrzích v zahraničí 2013–2014 je financován z programu Marketing (OPPI) a je jednou z aktivit agentury CzechTrade, které slouží k podpoře českých exportérů. Projekt byl na základě své úspěšnosti a velkého zájmu firem i oborových asociací prodloužen, takže CzechTrade podpoří prezentaci firem v zahraničí také v období od ledna do června roku 2015. Exportéři budou moci představit své produkty například v Japonsku, Spojených arabských emirátech, Ekvádoru, Brazílii či Ázerbájdžánu, kde CzechTrade nedávno otevřel svou pobočku. Subjekty, které splní stanovené podmínky, mohou získat podporu až do výše 100 % způsobilých výdajů, maximálně však 120 000 Kč. Během první poloviny roku 2015 agentura CzechTrade počítá s realizací dalších 30 akcí a s podporou nejméně 420 firem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…