Czechinvest: Žáci z Rokytnice navštívili továrnu Škody Auto v Kvasinách

05.11.2017 12:05

Královéhradecká kancelář agentury CzechInvest zorganizovala exkurzi pro 9. ročník Základní školy v Rokytnici v Orlických horách. Žáci si prohlédli celý areál firmy Škoda Auto v Kvasinách, dozvěděli se něco o historii firmy a vývoji jednotlivých modelů aut.

Czechinvest: Žáci z Rokytnice navštívili továrnu Škody Auto v Kvasinách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Prohlídka závodu začala ve svařovně. Žáci viděli přesnou práci robotů, kterých je v areálu v současnosti kolem 800 a precizně spojují jednotlivé díly karoserie.

V montovně se podívali, jak již nalakovaná, holá karoserie projde kompletací s podvozkem a během pár minut dostane všechny další potřebné díly, jak standardní výbavy, tak ty na přání zákazníka.

V závodu Škody Auto v Kvasinách se vyrobí kolem 1250 aut Superb, Kodiaq, Karoq a Seat Ateca denně. Vozy jsou pak dále distribuovány kamiony či vlakem k prodejcům a konečným zákazníkům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…