D.I.C.: Tenista Tomáš Berdych návrhářem luxusních hodinek!

12.06.2013 10:20

Diamonds International Corporation, jednička v regionu střední Evropy v prodeji investičních diamantů, prozrazuje autorský počin tenisty Tomáše Berdycha, který se kromě tenisu začal věnovat i návrhářství luxusních hodinek.

D.I.C.: Tenista Tomáš Berdych návrhářem luxusních hodinek!
Foto: D.I.C.
Popisek: Diamonds International Corporation

Sám je jejich vášnivým sběratelem a čas od času se odmění za tenisový úspěch v podobě nového příspěvku do své sbírky. Vždy hledá takové hodinky, které jsou něčím unikátní a v jeho vlastní sbírce ojedinělé. Dnes k nim přidal nový kousek z velmi limitované série. 32 kusů D.I.C. luxusních diamantových hodinek bylo vyrobeno dle autorských návrhů Tomáše Berdycha a Radka Štěpánka u příležitosti vítězství v prestižní tenisové soutěži Davis Cup 2012. Právě 32 let čekali Češi na obhájení vítězství.

Všechny hodinky limitované série nesou své označení. Ty, které spatříte na zápěstí Tomáše Berdycha, jsou s pořadovým číslem 32 a modrým páskem z aligátoří kůže. „Jsem rád, že jsme společně vytvořili limitovanou sérii hodinek u příležitosti loňského vítězství v Davisově poháru. Limitovaná série čítá pouhých 32 kusů. Dlouhodobě podporujeme český sport, ale v oblasti hodinek se jedná o unikátní počin,“ uvedl při slavnostním předání MUDr. Luboš Říha, president koncernu D.I.C. „Pokud bychom stihli vyhrát ještě letos, tak by to byla opravdu velmi exkluzivní série, která by čítala jen jeden jediný kus. Šance na vítězství v Davis Capu pořád jsou a ne úplně špatné. Jsem velmi rád, že jsem mohl být u navrhování designu hodinek. Postupem  času se hodinky staly mám velkým koníčkem. Nikdy jsem netušil, že se dostanu až tak blízko k navrhování vlastních hodinek. Jsem proto strašně rád. Je skvělé slyšet, že se výsledek povedl. Osobně se mi hodinky už podle vizualizací moc líbily a těšil jsem se na výsledek. Ta barevná kombinace je úplně excelentní,“ pochvaloval si tenista Tomáš Berdych.

Tenis je náročný a Tomáš Berdych se za vydařenou práci odměňuje zajímavými hodinkami. V minulosti si pořídil několik kousků a s posledním příspěvkem jich bude mít už na svém kontě 16. Když si vybírá nové hodinky, tak se snaží hledat něco, co ještě nemá. Nepreferuje jednu značku, ale vždy hledá nějakou unikátnost. Dosud si vybíral z něčeho, co bylo už vyrobeno a může si tedy koupit kdokoliv. Nyní si mohl navrhnout hodinky dle svého vkusu. Limitovaná Davis Cup edice hodinek od D.I.C. je jedinečná hned v několika rovinách – 8 diamantů na ciferníku, safírová sklíčka, vodotěsnost 10 ATM, automatický švýcarský strojek s věčným kalendářem se signifikacemi Diamonds International Corporation, měsíční fáze, rezerva chodu 48 hodin, limitovaná série 32 kusů odpovídajicí 32 letům mezi prvním a posledním vítězstvím v Davis Cupu CZ mužstva s logem Davis Cupu, signiface tenisty Tomáše Berdych, na ciferníku pořadové číslo limitované série, originalita – trikolora - speciální pásek z aligátoří kůže v tmavě modré barvě s červeným prošívání, bílým ciferníkem.

Společnost D.I.C., klenotnická jednička na českém trhu, založená v roce 2005. Žádná jiná klenotnická značka nedokázala tak rychle a úspěšně expandovat. Z ryze české společnosti se stala světovou, její dceřiné společnosti okouzlily spokojené zájemce celé střední Evropy a přes Rusko se nejrychleji rostoucí diamantová značka kontinentu stala symbolem luxusu v Asii. D.I.C. se specializuje na výrobu a prodej originálních diamantových šperků podle návrhů renomovaných designérů a zcela vyniká v nabídce investičních diamantů. D.I.C. je jako jediná společnost ve střední a východní Evropě členem nejprestižnější diamantové burzy v Antverpách Beuers voor Diamanthandel, jedné z nejstarších diamantových burz světa. Každý diamant od společnosti D.I.C. je opatřen certifikátem elitních gemologických laboratoří, akceptovaných po celém světě.

D.I.C. Holding spolupracuje s nejvýznačnějšími odborníky v oboru a světovými celebritami, podílí se na charitativních akcích a prostřednictvím vlastních marketingových aktivit pomáhá vytvářet celospolečenský názor na diamant.

Více informací získáte na stránkách www.dicholding.com

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…