DATART.CZ má nejvíce výdejních míst, nově i v prodejnách tisku

21.10.2014 19:30

E-shop maloobchodního prodejce se spotřební elektronikou DATART.CZ rozšířil svá výdejní místa o 250 prodejen s tiskem a dalším zbožím. Tato místa jsou označena logem Baliczech a spadají pod PNS – První novinovou společnost, a. s.

DATART.CZ má nejvíce výdejních míst, nově i v prodejnách tisku
Foto: DATART
Popisek: DATART

Online verze prodejen DATART se tímto krokem zařadila na samý vrchol českých e-shopů co do počtu výdejních míst.

„Ve spolupráci s PNS, potažmo službou Baliczech, vidíme velký potenciál. Spojení se silným a fungujícím partnerem pro nás znamená rozšíření výdejních míst našeho internetového obchodu ze začátku o 250, výhledově o další stovky. Zároveň touto službou potvrdíme naši filozofii, kterou je priorita osobního kontaktu se zákazníkem,“ vysvětluje Jana Choroušová, tisková mluvčí společnosti DATART. „Spotřebitel má možnost platit na dobírku na místě za poplatek 45 Kč, nebo využít platbu převodem či některou z plateb online. Vyzvednutí zboží je zdarma.“

Služba Baliczech staví na snadné dostupnosti prodejen tisku, kam PNS společně s rozvozem tiskovin distribuuje nově zásilky z e-shopů. Tato místa nabízejí zákaznicky vstřícnou otevírací dobu a fungují často i během víkendů.

„Jedinečnost služby Baliczech spočívá v tom, že celý logistický proces z e-shopu do prodejny tisku netrvá déle než 12 hodin. To znamená, že zboží, které si zákazník přes e-shop objedná, tak může být připraveno k vyzvednutí na kamenné prodejně již druhý den ráno, a to i v sobotu,“ přibližuje novinku Radomil Juda, generální ředitel PNS.

Výdejní místa Baliczech jsou označena logem, jejich seznam je uveden na webových stránkách služby Baliczech.cz. Výdejní síť zahrnuje vedle klasických kamenných prodejen tisku i čerpací stanice, prodejny potravin či drogerie.

Kdo jsme

Společnost DATART INTERNATIONAL, a.s. je na našem trhu již více než 20 let. Svým zákazníkům nabízí mimo neustále aktualizovaného sortimentu i stejné ceny v prodejnách jako na internetu, záruku nejnižší ceny, základní instalaci výrobku zdarma a mnoho dalších služeb, které zpříjemní nejen nákup, ale samotné užívání zakoupeného zboží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…