DPP: Infocentrum na Hradčanské po rekonstrukci opět zahájilo provoz

17.12.2015 15:55

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) dnes ve čtvrtek 17. prosince 2015 znovuotevřel veřejnosti Infocentrum ve stanici metra A Hradčanská. Prostory Infocentra prošly rozsáhlou rekonstrukcí. Cestujícím pobočka nabídne modernější prostory, lépe řešený prostor čekárny i zjednodušený přístup k přepážkám.

DPP: Infocentrum na Hradčanské po rekonstrukci opět zahájilo provoz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

DPP přistoupil k modernizaci Infocentra, které s více než 200 tisíci klientů patří k nejvytíženějším kontaktním místům společnosti, z důvodu nevyhovujícího řešení interiéru a kapacity prostoru. Modernizace byla zahájena v polovině září. Během přestavby byl zjednodušen přístup k prodejním přepážkám a zpřehledněn prostor pro cestující. Zaměstnancům Infocentra výrazně zjednoduší práci nové ekonomičtější řešení interiéru za přepážkami.

„Stejně jako v nedávno otevřeném Infocentru ve stanici Můstek nabídneme cestujícím i na Hradčanské plnou škálu služeb i sortimentu dárkových předmětů DPP. Pobočku Infocentra podle plánu otevíráme ještě před očekávanou zvýšenou poptávkou po ročních kupónech,“ uvedl Miroslav Sedlmajer, vedoucí odd. Střediska dopravních informací.

Provozní doba Infocentra Hradčanská zůstává nezměněna. Cestujícím bude otevřeno v pondělí až pátek od 6.00 do 20.00 hodin a v sobotu od 9.30 do 17.00 hodin. I po rekonstrukci Infocentra budou moci cestující nadále na Hradčanské využívat komplexní služby městské hromadné dopravy – prodej časových i jednotlivých jízdenek, vyhledání spojení v rámci PID, tarifní poradenství od vyškolených pracovníků nebo nákup dárkových předmětů a publikací DPP. Cestující v Infocentru naleznou také volně přístupné materiály a schémata pražské MHD i aktuální informace o probíhajících výlukách.

Více informací také zde: http://www.dpp.cz/prehled-infocenter/

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s. je největším dopravcem zajišťujícím městskou hromadnou dopravu v České republice. Obsluhuje celkem 148 autobusových linek, dále 22 denních a 9 nočních tramvajových linek a 3 linky metra. K 1. 1. 2015 bylo ve vlastnictví společnosti 1 194 autobusů, 922 tramvajových vozů a 730 vozidel metra. Společnost ročně přepraví více než miliardu osob a ujede cca 167 000 000 kilometrů. Podnik má k 1. 1. 2015 celkem 10 799 zaměstnanců, z toho 4 191 tvoří řidiči MHD. Jediným akcionářem Dopravního podniku je hlavní město Praha, množství dopravních spojů a zadání pro jízdní řády v Praze určuje společnost ROPID (Regionální organizátor Pražské integrované dopravy). Více informací o Dopravním podniku naleznete rovněž na http://www.dpp.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…