DPP: Informace o změnách v MHD – výluka tramvají v oblasti Náměstí Republiky

02.05.2019 20:29

Série výměn kolejových konstrukcí a opotřebených kolejnic v obloucích na Strossmayerově náměstí, v ulici Dukelských hrdinů, na Nábřeží kapitána Jaroše a na Náměstí Republiky se blíží do své finální etapy.

DPP: Informace o změnách v MHD – výluka tramvají v oblasti Náměstí Republiky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Z důvodu opravy tramvajové trati bude od neděle 5. 5. 2019 (0:30 hod.) do pátku 17. 5. 2019 (0:30 hod.) obousměrně přerušen tramvajový provoz od křižovatky Na Poříčí x Havlíčkova po Štefánikův most. Během výluky tramvajového provozu v úseku mezi Štefánikovým mostem a křižovatkou Havlíčkova x Na Poříčí dojde k výměně dvojkolejného rozvětvení od Štefánikova mostu u Letenského tunelu, včetně spojovacích oblouků. V koordinaci proběhne výměna oblouků na Náměstí Republiky, které již vykazují významné známky opotřebení. Koordinovaně se v této etapě provede broušení vlnkovitosti  a oprava povrchů. Zároveň bude navařena vyloučená část kolejové konstrukce Havlíčkova x Na Poříčí. Náhradní autobusová doprava nebude zavedena.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká republika 20 let součástí Evropské unie. Co dělá ombudsman pro občany EU?

22:24 Česká republika 20 let součástí Evropské unie. Co dělá ombudsman pro občany EU?

Ombudsman pomáhá občanům EU, ať už jsou znevýhodnění v práci, když žádají o rodičovský příspěvek neb…