DPP: Informace o změnách v dopravě – krátkodobé výluky v provozu povrchové dopravy v lednu 2016

31.12.2015 8:20

DPP: Informace o změnách v dopravě – krátkodobé výluky v provozu povrchové dopravy v lednu 2016

DPP: Informace o změnách v dopravě – krátkodobé výluky v provozu povrchové dopravy v lednu 2016
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

1. V noci ze čtvrtka 7. 1. (20:00 hod.) na pátek 8. 1. 2016 (5:00 hod.) je přerušen provoz tramvají v úseku Národní divadlo (na Masarykově nábřeží) – Staroměstská, v uvedeném směru.

Změny tras tramvajových linek (v uvedeném směru)

Linka č. 17 je ve směru od Modřan v úseku Jiráskovo náměstí – Čechův most odkloněna přes zastávky Myslíkova, Národní třída, Národní divadlo, Újezd, Hellichova, Malostranské náměstí a Malostranská. Linka č. 18 je ve směru od Vozovny Pankrác v úseku Národní divadlo – Malostranská odkloněna přes zastávky Újezd, Hellichova a Malostranské náměstí. Linka č. 53 je ve směru od Vozovny Pankrác v úseku Národní divadlo – Právnická fakulta odkloněna přes zastávky Újezd, Hellichova a Malostranské náměstí.

Náhradní doprava není zavedena.

2. V neděli 10. 1. 2016 od 7:30 hod. do 15:00 hod. je obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Nádraží Holešovice – Ke Stírce.

Změny tras tramvajových linek

Linka č. 17 je v úseku Nádraží Holešovice – Ke Stírce odkloněna přes zastávky Ortenovo náměstí, Libeňský most, Palmovka a Bulovka.

V trase Nádraží Holešovice – Hercovka – Kobylisy je zavedena náhradní autobusová doprava X17.

3. V sobotu 16. 1. 2016 od 7:00 hod. do 15:00 hod. je obousměrně přerušen provoz tramvají v úseku Balabenka – Nádraží Libeň – Kbelská.

Změny tras tramvajových linek

Linka č. 8 je ve směru z centra ze zastávky Balabenka odkloněna přes zastávky Divadlo Gong a Poliklinika Vysočany na Nádraží Vysočany, kde je ukončena (nástupní zastávka Vysočanská). Linka č. 25 je ve směru od Vypichu ukončena na Palmovce.

V trase Palmovka – Nádraží Libeň – Lehovec je zavedena náhradní autobusová doprava X25.

4. V neděli 17. 1. 2016 od 7:30 hod. do 11:00 hod. je obousměrně přerušen provoz tramvají v úsecích Palmovka – Ke Stírce a Kobylisy – Sídliště Ďáblice.

Změny tras tramvajových linek

Linka č. 3 je zkrácena do trasy Nádraží Braník – Palmovka. Linka č. 10 je ve směru z centra ze zastávky Palmovka odkloněna přes zastávky Balabenka, Divadlo Gong a Poliklinika Vysočany na Nádraží Vysočany, kde je ukončena (nástupní zastávka Vysočanská).

V trase Palmovka – Ke Stírce – Kobylisy je zavedena náhradní autobusová doprava X3 a v trase Palmovka – Ke Stírce – Kobylisy – Ládví – Sídliště Ďáblice je zavedena náhradní autobusová doprava X10.

5. V noci ze čtvrtka 28. 1. (21:15 hod.) na pátek 29. 1. 2016 (4:15 hod.) je přerušen provoz tramvají v úseku Brusnice – Malovanka, v uvedeném směru.

Změny tras tramvajových linek (v uvedeném směru)

Linka č. 22 je v úseku Pražský hrad – Malovanka odkloněna přes dočasně přemístěnou zastávku Brusnice, Vozovnu Střešovice a Hládkov.

Změny tramvajových zastávek

Po dobu výluky je pro linku č. 22 přemístěna zastávka Brusnice (pro směr Bílá Hora) před křižovatku ulic Jelení a U Brusnice.

Náhradní doprava není zavedena.

Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s. je největším dopravcem zajišťujícím městskou hromadnou dopravu v České republice. Obsluhuje celkem 148 autobusových linek, dále 22 denních a 9 nočních tramvajových linek a 3 linky metra. K 1. 1. 2015 bylo ve vlastnictví společnosti 1 194 autobusů, 922 tramvajových vozů a 730 vozidel metra. Společnost ročně přepraví více než miliardu osob a ujede cca 167 000 000 kilometrů. Podnik má k 1. 1. 2015 celkem 10 799 zaměstnanců, z toho 4 191 tvoří řidiči MHD. Jediným akcionářem Dopravního podniku je hlavní město Praha, množství dopravních spojů a zadání pro jízdní řády v Praze určuje společnost ROPID (Regionální organizátor Pražské integrované dopravy). Více informací o Dopravním podniku naleznete rovněž na http://www.dpp.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…