DPP: Webová aplikace Stav bezbariérových zařízení se dočká rozšíření

29.09.2017 9:43

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) připravil pro cestující aktualizaci webové aplikace Stav bezbariérových zařízení. Od 1. října 2017 dojde k rozšíření této webové aplikace, která rozesílá registrovaným zájemcům informační SMS zprávy o stavu bezbariérových zařízení v pražském metru.

DPP: Webová aplikace Stav bezbariérových zařízení se dočká rozšíření
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Tato aplikace, která je na webových stránkách DPP funkční již od roku 2015, umožňuje registrovaným uživatelům přijímat zdarma aktuální informace o stavu bezbariérových zařízení v pražském metru.

„Věřím, že cestující ocení bezplatné zasílání informativních SMS zpráv o stavu bezbariérových stanic metra. Novinkou je možnost výběru konkrétních stanic metra, nebo případně jednotlivých linek metra,“ uvedl Martin Gillar, předseda představenstva a generální ředitel DPP.

V souvislosti s rozšířením služby dojde i k aktualizaci databáze uživatelů. Tento proces však vyžaduje novou registraci i stávajících uživatelů, kteří službu již využívají. Aktualizace služby proběhne v noci ze soboty 30. září 2017 na neděli 1. října 2017.

Registrace uživatelů s využitím nových funkcí bude dostupná od neděle 1. října 2017 ZDE. K získání informativních SMS zpráv je třeba splnit šest jednotlivých kroků. Jedním z nich je výběr stanice metra, o které chtějí být cestující informováni (je možno vybrat i všechny stanice). Podrobný návod naleznete ZDE.

Služba bude aktivována na jeden rok, přičemž o jejím blížícím se ukončení bude uživatel informován. Prodloužení, respektive editaci služby, bude možné provést po přihlášení k uživatelskému účtu na webových stránkách Dopravního podniku. Mapu bezbariérových stanic metra naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…