DPP má nového bezpečnostního ředitele. Stal se jím Daniel Barták

01.08.2018 13:59

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) má ode dneška 1. srpna 2018 nového bezpečnostního ředitele. Nově bude funkci bezpečnostního ředitele DPP vykonávat Mgr. Daniel Barták. Nahradil tak Dr. Antonína Fedorka, který k 31. červenci 2018 ukončil v DPP pracovní poměr.

DPP má nového bezpečnostního ředitele. Stal se jím Daniel Barták
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

„Jménem představenstva chci poděkovat panu Fedorkovi za vynaloženou práci během jeho mnohaletého působení v Dopravním podniku. Z poslední doby zejména za zefektivňování procesů při krizových situacích, výměnu zastaralých kamerových bezpečnostních systémů, obnovu vozového parku hasičů DPP a také oceňuji velký podíl na přípravě budování bezpečnostního dispečinku,“ uvedl Martin Gillar, předseda představenstva a generální ředitel DPP.

„Bezpečnost cestujících je pro mne jednoznačnou prioritou. Rád bych v DPP využil mé zkušenosti z krizového managementu pro pražský magistrát, kde jsem mj. zastával funkci tajemníka Krizového štábu a Povodňové komise hl. m. Prahy,“ řekl Daniel Barták, bezpečnostní ředitel DPP a dodal: „Ve střednědobém horizontu posílíme bezpečnost pro všechny, v prostorách DPP zajistíme odpovídající podmínky pro pasažéry i naše zaměstnance.“

Mgr. Daniel Barták působil od roku 2008 na Magistrátu hl. m. Prahy, od roku 2015 zde zastával funkci vedoucího oddělení krizového managementu. Dříve mj. pracoval jako kriminalista ve Službě kriminální policie a vyšetřování PČR, jako velitel u Hasičského záchranného sboru ČR, nebo byl příslušníkem vojenské mise SFOR v Bosně a Hercegovině.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…