DPP rozšiřuje svou síť Infocenter

15.07.2017 14:20

Dopravní podnik hlavního města Prahy otevře v pondělí 17. července 2017 ve 10.30 hodin druhou pobočku Infocentra na Hlavním nádraží. Celkově se jedná již o deváté Infocentrum v Praze, které nabídne dopravní informace a prodej jízdních dokladů nejen obyvatelům, ale i návštěvníkům Prahy.

DPP rozšiřuje svou síť Infocenter
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Stoupající zájem nejen o informace z pražské dopravy se projevil především na Hlavním nádraží, kde služby Infocentra využije v průměru 1300 klientů denně. Na tuto skutečnost se Dopravní podnik rozhodl zareagovat otevřením druhé pobočky Infocentra, a to v jižní části haly, čímž dojde k navýšení počtu obsluhovaných klientů a zároveň se zkrátí čas potřebný k jejich odbavení. V rámci slavnostního otevření současně obdrží prvních 200 zákazníků nového Infocentra i drobný dárek.

Infocentra Dopravního podniku jsou situována na turisticky frekventovaná místa v Praze a nabízejí klientům širokou škálu služeb a produktů. Za loňský rok služeb Infocentra využilo přibližně 1,5 milionu cestujících, kteří nejčastěji odcházeli se zakoupeným jízdním dokladem.

Rozšiřování služeb poskytovaných DPP v odbavovací hale Hlavního nádraží je logickým krokem navazujícím na modernizaci těchto prostor v uplynulých letech. Zároveň se často jedná o první kontaktní místo turistů s pražskou MHD, o čem svědčí i skutečnost, že až 35 % klientů Infocenter hovoří cizím jazykem. Kompletní přehled Infocenter naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…