DPP vyjednal snížení provize za SMS jízdenky

11.06.2013 10:10

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) pokračuje v dosahování provozních úspor. Po lednové úpravě smlouvy se společností Erika, týkající se prodeje SMS jízdenek, DPP pod vedením generálního ředitele Milana Křístka nově vyjednal snížení provize za SMS jízdenky.

DPP vyjednal snížení provize za SMS jízdenky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Výsledkem jednání se společností ERIKA, a.s. je snížení smluvní odměny za služby elektronické jízdenky, které představuje úsporu nákladů Dopravního podniku ve výši přibližně 7,2 mil. Kč ročně. V letošním roce tak jde po výrazném snížení ceny za nákup pohonných hmot či energií, dosažení výhodnějších podmínek za pojištění či IT služeb o další dosaženou úsporu. 

“Jsem rád, že se nám podařilo vyjednat a podepsat se společností ERIKA nový dodatek smlouvy, jejíž součástí je nejen výrazná úspora, ale i možnost měnit cenové podmínky v průběhu trvání smlouvy. Současně pokračujeme v dalším hledání provozních úspor, které se nám daří dosahovat jak úpravou smluv, tak i novými transparentními výběrovými řízeními,“ uvedl Milan Křístek, generální ředitel DPP.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…