DSSS k teroristickému útoku v Nice

15.07.2016 10:43

Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) považuje nejnovější teroristický útok ve francouzské Nice za další důkaz selhání tzv. evropských lídrů a jejich prosazované multikulturní politiky. Kolik bude muset ještě zemřít nevinných lidí, než dojde k radikální změně?

DSSS k teroristickému útoku v Nice
Foto: DSSS
Popisek: Tomáš Vandas, předseda DSSS

Evropa má šanci na přežití pouze v aplikování nesmiřitelných postojů vůči imigrantům, v prosazování deportací nevítaných parazitů, jejichž jediným cílem je útočit proti původn...ím obyvatelům starého kontinentu a vraždit. Už bylo dost tolerance a humanismu, musí nastoupit represe!
 
DSSS v rámci preventivních opatření pro zajištění bezpečnosti občanů naší země vyzývá premiéra a vládu České republiky, aby byly zahájeny kroky k rozpuštění všech organizací propagujících islám, nařízeno uzavření mešit a vypovězení všech nelegálních imigrantů z našeho území.
 
Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…