Dálniční policisté mají sedm nových speciálů

27.12.2014 20:59

Vedení policejního prezidia dnes v poledne převzalo sedm nových služebních vozidel ŠKODA Superb 3,6 FSI V6 4x4. Nové dálniční speciály v civilním provedení pořídila Policie ČR v rámci obměny stávajícího vozového parku určeného k výkonu služby speciálně na dálničních odděleních. Nahradí tak některá z vozidel VW Passat R36.

Dálniční policisté mají sedm nových speciálů
Foto: policie.cz
Popisek: Dálniční policisté mají sedm nových speciálů

Nové vozy z rukou zástupců společnosti ŠKODA AUTO převzal náměstek policejního prezidenta pro ekonomiku plk. Ing. Petr Petřík. Slavnostního předání se v Zákaznickém centru v Mladé Boleslavi zúčastnil i ředitel ředitelství služby dopravní policie Policejního prezidia ČR plk. Ing. Tomáš Lerch.

Nová policejní vozidla se zrychlením z 0 – 100 km/h za 6,4 sekundy a maximální rychlostí 250 km/h tak budou sloužit policistům v Rudné u Prahy, Nové Vsi, Poříčanech, Ostrově u Stříbra, Velkém Beranově, Ivanovicích na Hané a Podivíně.

Po vozidlech typu Volskwagen Passat R36 a B7 jsou tak vozidla ŠKODA Superb dalším nástrojem pro odhalování a postihování toho nejnebezpečnějšího chování řidičů, se kterým se v dálniční síti setkáváme. Výhodou pro plnění úkolů skrytého dohledu na bezpečnost silničního provozu je, že automobily tohoto typu jsou na českých silnicích k vidění poměrně často.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…