Další číslo Bulletinu ČD Cargo

17.10.2015 13:42

Na internetové adrese www.cdcargo.cz/bulletin naleznete další číslo našeho zákaznického Bulletinu ČD Cargo.

Další číslo Bulletinu ČD Cargo
Foto: red
Popisek: ČD Cargo

Rádi bychom vám na jeho stránkách představili jednu z našich nabídek, a to přepravy formou tzv. nočního skoku – rychlého nočního spojení po celé České republice. Za první pololetí letošního roku jsme přepravili téměř 2 miliony tun dřeva a papírenských výrobků. Na stránkách Bulletinu vám nabízíme podrobnější informace o těchto přepravách. V loňském i letošním roce došlo hned k několika případům znovuobnovení přeprav na několik let nepoužívaných vlečkách. Na některé z nich, ležící v různých regionech a na tratích různých významů, se podíváme blíže. Tuzemský trh je nám malý, proto expandujeme mimo jiné např. do Polska.

Nechybí ani pravidelné rubriky, ve kterých představujeme modernizované lokomotivy ČD Cargo a seznamujeme čtenáře se způsoby nakládání zboží. Sérií fotografií jsme zdokumentovali historický vývoj nákladní dopravy na ozubnicové dráze z Tanvaldu do Kořenova. Cestopis nás tentokrát zavede do amerického Oaklandu, kde jezdí vlaky doslova po ulicích města.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…