Další projekt skupiny Natland, Rezidence Sedmikráska, bodoval v soutěži Realitní projekt roku

28.11.2019 11:30

V soutěži Realitní projekt roku získal Cenu odborné poroty v regionu Praha 9 projekt investiční skupiny Natland Rezidence Sedmikráska.

Další projekt skupiny Natland, Rezidence Sedmikráska, bodoval v soutěži Realitní projekt roku
Foto: Natland
Popisek: Rezidence Sedmikráska od skupiny Natland

Porota vybraná z řad realitních odborníků ocenila nejen nabídku cenově dostupných bytů různých dispozic, ze kterých si vybere každý, ale i moderní architekturu domu, která nemusí být výsadou pouze těch nejdražších nemovitostí.

Sedmikráska - komorní dům s 24 byty - navazuje na úspěšný projekt Natlandu, Čakovický park. Stejně jako všechny předchozí, které Natland v pražských Čakovicích postavil nebo dokončuje, nese jméno po rostlinách blízkého zámeckého parku. Do prodeje se dostal na jaře letošního roku.

„Sedmikráska nabídla byty o dispozicích 2+kk až 4+kk. Jejich výměry se pohybují od 54 do 112 metrů čtverečních, ke každému z nich náleží balkon a je k dispozici sklípek a garážové stání v podzemním podlaží objektu,“ říká vedoucí prodejního oddělení Natland Real Estate Šárka Kloučková. Ceny začínaly na 70 tisících korun za metr.

Bytový dům je situován do ulice Marie Podvalové. Jeho výstavba odstartovala letos v červnu, hrubá stavba by měla být hotova na jaře roku 2020. Ukončení výstavby je pak plánováno na závěr příštího roku. „První obyvatelé se tak do svých nových domovů v Sedmikrásce budou moci začít stěhovat na přelomu jara a léta roku 2021,“ upřesňuje Šárka Kloučková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…