Další schůze vlády ČR se koná ve středu 18. května

16.05.2016 21:41

Schůze vlády se uskuteční ve středu 18. května 2016 od 9.00 hodin

Další schůze vlády ČR se koná ve středu 18. května
Foto: Archiv PL
Popisek: Úřad vlády ČR

Členové vlády ve středu 18. května 2016 od 9.00 hodin projednají mimo jiné:

  • Návrh novely nařízení vlády o stanovení některých podmínek pro poskytování podpory na ovoce a zeleninu a výrobky z ovoce, předkládá: ministr zemědělství.
  • Cílem návrhu je zefektivnění projektu, jenž chce obrátit pozornost cílové skupiny dětí k ovoci a zelenině, případně k výrobkům z nich tak, aby došlo ke zlepšení jejich stravovacích návyků a k předcházení vzniku obezity.
  • Návrh nařízení vlády k provedení některých ustanovení celního zákona v oblasti statistiky, předkládá: 1. místopředseda vlády pro ekonomiku a ministr financí.
  • Navrhované změny jsou především promítnutím změn terminologie vyplývajících z návrhu nového celního zákona.
  • Návrh řešení koordinace digitální agendy na národní úrovni, předkládá: předseda vlády.
  • Návrh na jmenování státního tajemníka pro evropské záležitosti koordinátorem digitální agendy ČR v zájmu zefektivnění vládních kroků v oblasti digitalizace.
  • Návrh na schválení finančního příspěvku České republiky na činnost Česko-německého fondu budoucnosti v letech 2018 – 2027, předkládá: ministr zahraničních věcí.
  • Návrh na postupné poskytnutí 270 milionů Kč na pokračování činnosti úspěšného Česko-německého fondu budoucnosti jako jednoho z projevů a nástrojů česko-německého partnerství.
  • Návrh opatření k omezení následků sucha a nedostatku vody v ČR a vyjádření finančních potřeb jejich realizace, předkládá: ministr zemědělství.
  • Předkládaná opatření a programy jednak posílí vodní zdroje a zároveň umožní v případě výskytu sucha zachovat či udržet zásobování obyvatelstva vodou, zemědělskou produkci, bezporuchový provoz elektráren a technologické postupy v průmyslu.

Kompletní program jednání vlády ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

16:46 ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…