Debata Steva Bannona a Lannyho Davise z pražského Žofína bude přenášena v přímém přenosu

22.05.2018 14:05

Steve Bannon, americký republikán a bývalý hlavní strategický poradce prezidenta Trumpa, a Lanny Davis, demokrat, bývalý zvláštní poradce Bílého domu a příznivec Hillary Clintonové, se střetnou v úterý 22. května od 15 hodin v pražském Žofínském paláci v debatě moderované bývalým ministrem obrany a také velvyslancem v USA Alexandrem Vondrou. Debata bude přenášena jak v originále, tak v českém překladu na stránkách holdingu CZECHOSLOVAK GROUP.

Debata Steva Bannona a Lannyho Davise z pražského Žofína bude přenášena v přímém přenosu
Foto: czechoslovakgroup.cz
Popisek: Czechoslovak Group - logo

Název úterní debaty mezi Stevem Bannonem a Lannym Davisem zní: ´Co se to děje v Americe? ´ (What the heck is going on in America?). Tématy budou globalizace, mezinárodní obchod, ekonomický nacionalismus či imigrace. Debata dvou významných amerických politiků, které pozval do Prahy holding CZECHOSLOVAK GROUP a vysoká škola CEVRO, bude z pražského Žofína přenášena v přímém přenosu prostřednictvím streamovací služby. V originálním znění, ale i českém překladu bude debata k dispozici na webových stánkách holdingu CZECHOSLOVAK GROUP.

Webová adresa streamu ZDE

Stephen K. Bannon byl CEO prezidentské kampaně Donalda Trumpa a jeho strategický poradce v Bílém domě. Je bývalým výkonným předsedou zpravodajského serveru Breitbart News. V minulosti působil též jako bankéř u Goldman Sachs. Je držitelem magisterského titulu, absolvoval Národní bezpečnostní studia na univerzitě v Georgtownu a kurz MBA na Harvard Business School. Steve Bannon sloužil jako důstojník US Navy na palubě torpédoborce Paul F. Foster v západním Pacifiku, Arabském moři a Perském zálivu.

Lanny Davis je známým americkým právníkem, konzultantem, spisovatelem, televizním komentátorem a příznivcem Demokratické strany sídlícím ve Washingtonu DC. Od roku 1996 do roku 1998 byl zvláštním poradcem prezidenta Billa Clintona. V roce 2005 prezident George W. Bush jmenoval Davise členem pětičlenné Rady pro dohled nad právem na soukromí a občanskými svobodami, kterou vytvořil Kongres USA v rámci zákona o reformě zpravodajství z roku 2005. V roce 2009 spoluzaložil vlastní právnickou firmu Davis Goldberg Galper PLLC.

CZECHOSLOVAK GROUP je holding navazující na tradici československého průmyslu, který podporuje a dále rozvíjí aktivity tradičních českých a slovenských společností v oblasti civilní i obranné průmyslové produkce. Jeho portfolio zahrnuje výrobu a prodej strojírenských produktů pro automobilový, železniční, letecký či hodinářský průmysl, dále výrobu speciálních vozidel, terénních nákladních automobilů, zbraní a zbraňových systémů či munice. Skupina klade silný důraz na kvalitu svých produktů a služeb a na exportní aktivity. S produkty společností holdingu se lze setkat na všech kontinentech a počet jeho zákazníků se nestále rozrůstá. Podniky holdingu CZECHOSLOVAK GROUP zaměstnávají více než 8000 osob a v roce 2017 vygenerovaly tržby v hodnotě 25 mld. Kč.

CEVRO Institut je soukromá vysoká škola v Praze se zaměřením na studium práva, ekonomie, politologie a mezinárodních vztahů či bezpečnostních otázek. Vznikla v roce 2006. Jejím zakladatelem je spolek CEVRO – Liberálně-konzervativní akademie, založené a řízené politiky ODS. Rektorem CEVRO Institutu je prof. Ing. Josef Šíma, Ph.D. CEVRO Institut nabízí akreditované vysokoškolské studium v bakalářském a magisterském stupni studia. Součástí vzdělání na CEVRO Institutu je akcent na svobodu, trh, vládu práva a kritické myšlení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…