Den Íránu na Hospodářské komoře nastínil obrovský potenciál tamního trhu

03.07.2017 13:38

Přes čtyři desítky podnikatelů se v pátek zúčastnily interaktivního diskusního kulatého stolu k problematice byznysu a obchodních příležitostí v Íránu. Celý program setkání byl rozdělen do několika panelů, které účastníkům osvětlily základní informace o íránském trhu i o aktuálních šancích pro české podniky, stále zásadní také zůstává otázka financování.

Den Íránu na Hospodářské komoře nastínil obrovský potenciál tamního trhu
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

„Írán skýtá obrovský potenciál pro tuzemský průmysl. Zejména ve strojírenství, zemědělství nebo leteckém průmyslu. V současné situaci, kdy se země potřebuje rozvíjet, ale mají šanci prakticky všechna průmyslová odvětví. Navíc můžeme navázat na historicky velmi dobré obchodní vztahy mezi Íránem a naší zemí"řekl v úvodu celé akce předseda Zahraniční sekce Hospodářské komory ČR Ilja Mazánek.

Kulatého stolu se zúčastnil i náměstek ministra zahraničních věcí Martin Tlapa, velvyslanec České republiky v Íránu Svatopluk Čumba nebo Jaromír Dudák z ministerstva průmyslu a obchodu. Po skončení jednotlivých bloků přednášek následovala neformální diskuze, při které měli podnikatelé možnost načerpat další informace o rozvíjejícím se 80-ti milionovém íránském trhu.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…