Den otevřených dveří Probační a mediační služby

16.03.2015 17:15

Probační a mediační služba (PMS) pořádá ve čtvrtek 19. března historicky poprvé Den otevřených dveří ve všech svých střediscích v České republice.

Den otevřených dveří Probační a mediační služby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova ministerstva spravedlnosti

Návštěvníci si mohou od 9 do 15 hodin prohlédnout střediska PMS, ve kterých odborní pracovníci pomáhají svým klientům. Během návštěvy lze získat základní informace o aktivitách, které PMS realizuje. Pro zájemce budou k dispozici také informační materiály o poskytovaných službách.

„Den otevřených dveří  je určen všem zájemcům o naší činnost z řad odborníků, klientů nebo potenciálních klientů, ale i široké veřejnosti.  Naše střediska poskytují odbornou bezplatnou pomoc všem, kteří byli dotčeni trestným činem, říká ředitelka PMS Jitka Čádová.

Posláním Probační a mediační služby je účinně zprostředkovat řešení konfliktů vzniklých trestnou činností a realizovat alternativní tresty. Kontaktní údaje na všechna střediska v České republice naleznete zde: https://www.pmscr.cz/kontakty/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo spravedlnosti

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…