Den otevřených dveří na Ministerstvu průmyslu a obchodu

21.10.2016 15:15

Ministerstvo průmyslu a obchodu pořádá v Den vzniku samostatného československého státu 28. října 2016 Den otevřených dveří. Veřejnosti se tak naskytne ojedinělá příležitost navštívit hlavní budovu ministerstva Na Františku v Praze 1.

Den otevřených dveří na Ministerstvu průmyslu a obchodu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo průmyslu a obchodu

Návštěvníci se od 9:00 do 16:00 hodin mohou těšit nejen na prohlídku reprezentativních prostor budovy, ale i zajímavé cyklistické sbírky Národního technického muzea, které mapují historický vývoj jízdních kol. Vystaveny budou kostitřasy, kola vysoká a raritní tříkolky pro dospělé.

"Když jsme v loňském roce uspořádali den otevřený dveří, byli jsme překvapeni, jak obrovský zájem o prohlídku historické budovy MPO mezi občany byl. A nešlo jen o obdivovatele Fantovy architektury. Jsem potěšen ze skvělé spolupráce s Národním technickým muzeem, které nám opakovaně zapůjčuje exponáty ze svých sbírek: staré automobily, historické motocykly a v letošním roce i historická jízdní kola," uvedl ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek.

Bonusem pro návštěvníky dne otevřených dveří Ministerstva průmyslu a obchodu v Den vzniku samostatného československého státu bude – stejně jako loni – poukázka na vstup zdarma do Národního technického muzea.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…