Dětský letní tábor ve Smilovicích s hasiči

31.07.2017 20:52 | Zprávy

Příslušníci HZS Středočeského kraje a MV-GŘ HZS ČR potěšili představením hasičské práce a zároveň poučili více než 200 dětí na dvou turnusech letního dětského tábora.

Dětský letní tábor ve Smilovicích s hasiči
Foto: udalosti112.cz
Popisek: Hasičský záchranný sbor ČR - logo

Ve dnech 11. a 25. července 2017 příslušníci HZS Středočeského kraje spolu s kolegy z MV-GŘ HZS ČR zabezpečili pestrý program pro děti a mládež na dětském letním táboře Generálního finančního ředitelství ve Smilovicích.

V areálu tábora rozmístili sedm stanovišť, která děti postupně po oddílech obcházely a plnily zde zadané úkoly. Táborníci se zde postupně seznámili s čísly linek tísňového volání a mohli si je procvičit, prohlédli si vozidlo CAS, jeho vybavení a také hasičskou výstroj, věnovali se používání přenosných hasicích přístrojů nebo balení evakuačního zavazadla. Program byl zakončen společným nástupem dětí, vedoucích a všech hasičů a závěrečným vyhodnocením. Všechny děti byly pochváleny za aktivní účast a obdržely malý dárek. Obě akce lze hodnotit velmi kladně. Děti byly šikovné, zvídavé a aktivně se do úkolů zapojovaly.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 1 285

19:39 ČEZ číslo týdne: 1 285

1 285 pracovníků ČEZ už přispělo do mimořádné zaměstnanecké povodňové sbírky.