Dimension Data získala na partnerské konferenci Cisco 28 ocenění

10.07.2013 16:48

Mezi jednotlivými oceněními pro společnost Dimension Data nechybí Partner roku ani Partner roku pro firemní zákazníky

Dimension Data získala na partnerské konferenci Cisco 28 ocenění
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Společnost Dimension Data, globální poskytovatel IT řešení a služeb, oznámila, že na letošní partnerské konferenci Cisco Partner Summit získala celkem 28 ocenění. Výroční partnerská konference společnosti Cisco se konala v americkém Bostonu. Jednotlivá ocenění jsou společností Cisco udělována obchodním partnerům, kteří ve vybraných technologických oblastech dosáhli významných úspěchů napříč několika geografickými regiony.

Nejvíce ocenění, celkem 21, získala společnost Dimension Data v regionech spadajících do oblasti EMEAR (Evropa, Střední východ, Afrika a Rusko) – patnácti úspěchy se mohou pochlubit pobočky Dimension Data v evropských státech, do Afriky pak putuje šestice cen. Na zbývajících 7 oceněních se dvěma podílejí pobočky společnosti pro oblast Ameriky, Indie i Austrálie a jedním celá oblast APJC (Asie-Pacifik, Japonsko a Čína). Mezi jednotlivými oceněními získanými společností Dimension Data nechybí Partner roku, Partner roku pro firemní zákazníky nebo Partner roku v oblasti technologie cloudů.

Edison Peres, Senior Vice President, Worldwide Channels, Cisco říká: „Je pro nás velkou ctí pracovat s nejlepšími obchodními partnery s celosvětovou působností. Jejich úspěch je pro nás velmi důležitý a jsem velmi rád, že z letošních udělených ocenění patří 28 z nich společnosti Dimension Data.“

Brett Dawson, CEO Dimension Data dodává: „Letošních 28 ocenění udělených naší společnosti je rozprostřeno do všech pěti regionů, ve kterých Dimension Data působí a je zde silnou a zavedenou společností. Jednotlivá ocenění tak zdůrazňují globální působení naší společnosti, její technickou dokonalost a schopnost realizovat i nejnáročnější projekty v 52 zemích napříč všemi regiony, kde Cisco působí. S touto společností spolupracujeme již 22 let a mohu potvrdit, že i v dalších letech budeme našim klientům poskytovat nejlepší řešení a služby postavené na technologiích Cisco.

Dimension Data

Založena v roce 1983, společnost Dimension Data je poskytovatelem ICT služeb a řešení, který využívá své technologické odbornosti, schopnosti poskytovat služby v globálním měřítku a svého podnikatelského ducha k akceleraci obchodních ambicí svých klientů. Dimension Data je součástí NTT Group. www.dimensiondata.com

O Cisco Systems

Cisco, (NASDAQ: CSCO) je celosvětovým lídrem v oblasti síťových služeb, které mění způsob, jakým se lidé připojují, komunikují mezi sebou a spolupracují.

Informace o společnosti Cisco jsou k dispozici na http://www.cisco.com. Další zprávy lze nalézt na http://newsroom.cisco.com.

Cisco a logo Cisco jsou registrované ochranné známky společnosti Cisco Systems, Inc. ve Spojených státech amerických a dalších zemích. Všechny další registrované ochranné známky uvedené v tomto dokumentu jsou majetkem příslušných vlastníků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…