Divadlo ABC se rozloučí se Saturninem

23.05.2014 12:44

Derniéra oblíbené inscenace Divadla ABC Saturnin se blíží

Divadlo ABC se rozloučí se Saturninem
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto

Derniéra oblíbené inscenace Divadla ABC Saturnin se blíží. Diváci mají už jen několik posledních příležitostí ji vidět. Hrát se bude 28. května, 18., 19. a 20. června. Hudební féerii na motivy slavného humoristického románu Zdeňka Jirotky uvedlo Divadlo ABC poprvé v květnu roku 2010 a inscenace dosáhla téměř 100 repríz.

Zrežíroval ji Ondřej Havelka, který připravil spolu s Martinem Vačkářem i scénář a na pomoc si přizval také svůj skvělý orchestr Melody Makers. „Nápadité zpracování, spousta dobových písní a jedinečný humor v podání herců Městských divadel pražských udělaly ze Saturnina jednu z nejúspěšnějších inscenací Divadla ABC. Pokud jste ji dosud neviděli, pak neváhejte, protože se jedná skutečně o poslední šanci. A pokud jste ji viděli a líbila se vám, máme pro vás dobrou zprávu, v listopadu uvedeme novou hudební komedii s písněmi Jaroslava Ježka s názvem V+W Revue,“ zve diváky dramaturg Jiří Janků.

Podívejte se na video ukázku ze Saturnina zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…